Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nulky

veronika, ja si nejdem kupovať novú podprdu.. mám za sebou celé dva týždne a od druhého dňa ju mám nastrihnutú.... to už nejako dobojujem.. inak mne je tá podprdka až teraz ako tak pohodlná...ke´d som štipku odpuchla... to bola hrozná bolesť, viem o čom hocoríš...
jazvy som predtým ani neskúmala.. až keď mi vyberal štichy...no, je to vidno a neviem si predstaviť, že sa to stratí... ale keď hovoria, že áno... tak im treba veriť... :-)
berieme sa na víkend k našim- dúfam, že si nič nevšimnú... nikto nič nevie. v tričku a v retro podprde- to nie je vidno, že sú veľké.. až teda na tú podprdu a pás- ten asi neschovám :-)

veronika_21

sweetlemon dakujem :)aj ja tam mam stale ruku, nech mi to travi :) a ty sa ako citis? tusim si uz 3 tyzdne po alebo tak nejako, nie? uz si si zvykla na nove prsia?

sweetlemon

veronika_21
no mna to tiez tlacilo velmi,ale len ako hovoris na zaludok. akoby mi bol maly obvod. ale bolo to tym, ze sa mi strasne vydulo brucho po narkoze, bola som ako nafuknuta asi tyzden, potom sa to odfucalo. mala som to uplne v zaludku zarezane,tak som tak mala stale strcenu ruku a podvyhnute,aby som mohla travit :) tak dufam, ze ti to coskoro prejde,aby ti bolo lepsie :)

veronika_21

nulky ty ani nevies ako si mi pomohla! urobila som s tou podprdou to co ty a do hodiny mi bolo lepsie. ja som to mala az tak stiahnute, ze mi to tlacilo na zaludok, preto mi bolo stale zle. teraz som ju sice povolila, ale stale ma strasne tlaci, je to velmi neprijemne. mam si objednat novu? lebo neviem ako by som este mohla tuto rozstrihnut a budem ju nosit este taaak dlho...
a ake mas jazvy? ja si neviem predstavit, ze to nebude vidno, ved mam zasite komplet cele pazuchy.

sweetlemon

nulky
strpnute? no to neviem,ale ja ich mam este necitlive na niektorych miestach, teda hlavne nad jazvami, spodok prs si stale necitim. no a bradavky a mam uplne citlive zase, az tak,ze ked si ich kremujem, tak sa na to vobed netesim,lebo ma bolia az. au au :( a vy ostatne ste na tom ako?

nulky

veronika, mne vôbec nebolo zle po narkóze....
mňa len strašne tlačila tá podprda... tak, že som dýchať nemohla- aspoň sa mi to tak zdalo... tak Červeň mi rozopol tú podprdu a zostala len na háčikoch...
a na druhý deň mi ju sestrička nastrihla po obvode...na oboch stranách... (myslím tú gumu pod prsiami... uľavilo sa mi, aj keď ma to neprestalo tlačiť... dosť brutal.. hlavne ráno...

baby, mali ste prsia aj stŕpnuté???? neviem, či si prisilno nesťahujem ten pás.. alebo z čoho to mám...
no, furt niečo... ale keďže sú to nové pocity...a neviem, čo znamenajú... HELP :-)
veronika, zavolaj ČErveňovi.. máš na neho mobil, nie?

fifiBB

ahoj veronika21
to ti je takto zle,no to ma mrzí moja,myslím že to može byt reakcia na tu narkozu,doktorovi si nevolala?ja mám ešte len pred opkou,takže s vlastných skúseností neviem,držkaj sa,nech ti to rýchlo prejde.

veronika_21

matulka dr. Cerven dava dreny podla potreby a prva kontrola po opke je po jedenastich dnoch, vtedy aj vybera stichy.