Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

ahojte baby, tak ja uz som doma po zakroku, je mi mizerne, ozvem sa neakor, len som chcela aby ste vedeli, ze zijem

sweetlemon

no jasne, ja tiez ked si dam volnesie tricko, tak absolutne nie je vidno,ze tam nieco mam, iba ako predtym s hrubsou podprdou,takze neboj, nikto nic nezbada :)

veronika_21

a ked pojdes na vikend k vasim tak si daj nejake volnejsie tricko a neboj, nic si podla mna nevsimnu. u nas to nikto nevie okrem mojej mamy a je nas tu dost, mam taku volnejsiu koselu a nikto si nic nevsimol.

veronika_21

sweetlemon to je super, ze ta to uz neboli :) aj ja chcem!
nulky no to som teda zvedava, ci nam tie jazvy zmiznu, mne sa hoja tazsie,aj som to doktorovi povedala, ale on mi zarucil, ze to vidno nebude, tak dufajme, ze do leta sa nam to strati. ja som sa od zaciatku bala, ze ked bude rez pod pazuchou, aby to nebolo vidno, inak bude hned kazdemu jasne, z coho tie jazvy su :( ja to mam zasite teda poriadne vysoko.

sweetlemon

nulky
ked pises o tych jazvach...ty ich mas nejake skarede? a ved este tam mas asi aj tie chrasticky, nie? sak to opada a zaceli sa to a bude super :) ja ju mam tiez peknu, teda si myslim :) jedine, coho sa bojim,tak aby to tkanivo nevyliezlo von, teda aby nebola taka ta koleidna, ci jak sa to vola...to by ma nastvalo...

sweetlemon

veronika_21
no, tak si aspon pomozeme ako vieme :) ano, ja mam dnes vyrocie 3 tyzdne :) no jasne a dost rychlo si na ne zvykam, sice mi este trochu zavadzaju, najma na bokoch,lebo este neodpuchli uplne. no uz skoro vobec sa neozyvaju, sa tesim. pockaj, zachvilu aj ty uz zabudnes, ze si bola :)