Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

Veronika a nie je to skor opuch ?? ako ten imaplantat?? ak si v klude tak nemal by sa preco posuvat lebo sval nenamahas a netlaci ho tam.. neopucha ti to viac a mas pocit ze sa to tlaci hore ?? prinajhorsom zavolaj lekarovi ... ty to mas operovane rezom dole ? ci cez pazuchu?

veronika_21

ahojte dievcata, prosim vas stalo sa niektorej z vas, ze implantat sa jej posuva hore? ja som uz uplne zufala, nesla by som na to druhy raz ani keby co bolo. okrem toho, ze mi je zase zle, som sa v noci zobudila na to, ze ten implantat chcel akoby vyskocit z prsnika. tak som mu zatarasila cestu a stiahla som si stahovaci pas na maximum. ale citim ho pod tym pasom a stale chce ist niekde hore. stalo sa vam to? priserne to boli, neviem ci sa len nechce usadit alebo co robi. snazila som sa rukami ho nejako posunut dole, ale zacalo to boliet este viac a ostal na tom istom mieste.
Klaudi, dufam, ze sa rychlo vyliecis...a ano moze to byt z liekov. ja mam tiez citlivy zaludok a stale si davam nieco na bolest, takze mi je zle asi aj z toho.

KlaudiaKE

AHOJTE
Včera som už nebola schopna dojst a nieco napisat. Dosla som z prace cela rozklepana.. lahla som do postele uz pred 19,00 a celu noc v horuckach 38,6 :-(
Zimnica sa striedala s návalmi horucavy.. debilna angina :-((
A hrdlo ma stale boli, ziadne zlepsenie aj dnes mam cely den 37,5

Inac keby nie tejto diskusie ja aj zabudam pri tej chorobe, stresoch a prace ze som bola operovana :-) fakt...

NINAB
Co sa tyka tvojej velkosti.. neviem , aspon nepamatam ci si pisala kolko mas obvod hrudnika.. ja mam 80cm .. takze ak je to podobne a das si okruhle stredny profil a 300ml budes mat nieco ako ja ak nie trochu vacsie.. lebo ak porovnas mna pred, a seba.. uz tam nieco mas, takze len k tomu sa to este prida ;-)
A co sa tyka tej ryhy. Ja som to vobec take nieco neriesila pred OP :-) vsak kazdy lekar snad vieze ma byt tam aby ju nebolo vidno., mne dokonca jeden rez robili o 1cm nizsie ako druhy.. nakolko nemala som rovnake prsia. Vidis to nafoto pred.. a ked som bola na kontrole. Tak ako povedala MIU lekar vravel ze prsia zmäknu, a hlavne koža sa poddá, lebo je teraz napnutá, trochu sa uvoľní a to prso klesne, nebude to ako žemla nalepena na hrudniku,, a ked tak povedal, tak to beriem.. :-) ale jazvy su fakt super ;-) teraz si ich preliepam a su total tenucke a male, mam ich mat prelepene este 3 tyzdne aby sa neroztiahli aby ich paska drzala este spolu. Neboj sa, ty si len vyber velkost, a o vsetko sa postara lekar ak je sikovny, vsak uz to robia pomaly kazdy den :-))

SWEET
Tiez ich mam citlive. A hlavne ma stale niekedy pali koža,, asi tym ako je natiahnuta, takze tiez po kupani pravidelne natieram kremom :-)

VERONIKA a neberies alebo neprestala si teraz brat nejake lieky?? Ja som aj zvracalaz narkozy hned po OP . nic prijemne :-( aj ked neviem ci to nebolo skor z morfia v zilach, a domov mi davali lieky proti bolesti a jedny boli nejake silne a hned ma upozornili ze ak mam citlivy zaludok, co aj mam,nech si ich nedavam ked nemusim , lebo moze mi byt tazko az nazvracanie.. tak ci nahadou tiez nemas nieco podobne

ATRAM.,. gratulujem ;-) len sa vyhajaj.. prve dni zatni zuby :-) a potom sa len budes prsatiť v zrkadle ako to tu niekto spominal :-))))

micuska6

atram
Ahojcek, no ty si hrdinka!
Ja ten prvy den som isla rovno do postele a vstala som az na druhy, normalne ta obdivujem. Mna sa dcera pytala v den OP, ci by som isla este raz a odpoved bola, ze nie. Ale na druhy den, ked sa ma to opytala, tak pri pohlade na ten zabandazovany hrudnik som jej povedala, ze ano.
Uvidis, ze budes spokojna, Fabry je sikula, ozaj. A myslim si, ze aj tu velkost zvolil spravne, zlata stredna cesta, neryskoval komplikacie, ktore by mohli byt pri vacsich.
Prsicka sa ti budu vselijako menit, ale nehodnot stav skorej, ako po 3 mesiacoch, viem to z vlastnej skusenosti a aj doktori to tvrdia a vedia, co hovoria.
Tak sa maj pekne a opatruj sa.
Budem rada, ked sa ozves.

sweetlemon

atram
teda, vyzera to tak, ze sa mas celkom dobre, to je fajn. myslim, ze prvu noc zvladnes, ja som sa mala asi podobne a kludne som sa vyspala. sice sem tam som sa zobudila, pokukala okolo a spala dalej :)
a myslim, ze ked sa zahojis a odpuchnes, tak budes stastna :) rychlo zabudnes na bolesti :))

sweetlemon

Matulka
neviem presne,ale myslim,ze po 2-3 mesiacoch sa da uz normalne zatazovat vsetky svaly. aspon tak pisu niektore babeny :)

atram

ahojte dievčatá, dakujem za gratulacie :)
ametystka, ver nezávid, je mi otrasne, cize momentálne ti závidím tvoje minus jednotky :)) o pár dní už asi meniť nebudem chcieť, ale momentálne bez váhania :(
nehovorím, že je to nejake neprežitelné, ale už aby za mnou boli aspon dve noci, som zvedavá aká bude tá prva.... už som čo to pospala, ale celu noc v takej polohe bude dost nepohodlne :(

takze nakoniec mam 225 a 250ml anatomy, som zvedavá na výsledok, co to som trochu zhliadla ked som sa prebrala, malo mi to neprislo, kedze som drobec a cely zivot s prazdnym vystrihom, no na finale sa tesim, ked bude vsetko zhojene a usadene ako ma byt, ze teda ci bola investicia spravna

9Matulka9

Ahojte.
Chcem sa Vas spytat ako e to potom so sportovou aktivitou,kedy sa da vratit do nejakeho cviciaceho rezimu?

sweetlemon

ametystka
ahojky :)
ano,dnes som presne 3 tyzdne a fakt ich skoro vobec necitim. je to parada. akurat su velmi citlive na dotyk,teraz hlavne bradavky.
no neviem, urcite budes moct robit po 3 tyzdnoch,akurat neviem, co presne chces zdvihat,tak tazko povedat... no snad to nezdvihas nejak moc casto, to by nebolo moc dobre a hlavne dufam, ze to neni tazke!

ametystka

sweetlemon,
ja som tu a moje mínus jednotky tiež.. čítam, že už ťa nič nebolí, to je fajn, si asi koľko po op, 3 týždne? ja musím v práci aj niečo dvíhať, tak o 3 týždne už budem môcť?

atram, gratulujem, aj závidím :)