AHOJTE
Včera som už nebola schopna dojst a nieco napisat. Dosla som z prace cela rozklepana.. lahla som do postele uz pred 19,00 a celu noc v horuckach 38,6 :-(
Zimnica sa striedala s návalmi horucavy.. debilna angina :-((
A hrdlo ma stale boli, ziadne zlepsenie aj dnes mam cely den 37,5
Inac keby nie tejto diskusie ja aj zabudam pri tej chorobe, stresoch a prace ze som bola operovana :-) fakt...
NINAB
Co sa tyka tvojej velkosti.. neviem , aspon nepamatam ci si pisala kolko mas obvod hrudnika.. ja mam 80cm .. takze ak je to podobne a das si okruhle stredny profil a 300ml budes mat nieco ako ja ak nie trochu vacsie.. lebo ak porovnas mna pred, a seba.. uz tam nieco mas, takze len k tomu sa to este prida ;-)
A co sa tyka tej ryhy. Ja som to vobec take nieco neriesila pred OP :-) vsak kazdy lekar snad vieze ma byt tam aby ju nebolo vidno., mne dokonca jeden rez robili o 1cm nizsie ako druhy.. nakolko nemala som rovnake prsia. Vidis to nafoto pred.. a ked som bola na kontrole. Tak ako povedala MIU lekar vravel ze prsia zmäknu, a hlavne koža sa poddá, lebo je teraz napnutá, trochu sa uvoľní a to prso klesne, nebude to ako žemla nalepena na hrudniku,, a ked tak povedal, tak to beriem.. :-) ale jazvy su fakt super ;-) teraz si ich preliepam a su total tenucke a male, mam ich mat prelepene este 3 tyzdne aby sa neroztiahli aby ich paska drzala este spolu. Neboj sa, ty si len vyber velkost, a o vsetko sa postara lekar ak je sikovny, vsak uz to robia pomaly kazdy den :-))
SWEET
Tiez ich mam citlive. A hlavne ma stale niekedy pali koža,, asi tym ako je natiahnuta, takze tiez po kupani pravidelne natieram kremom :-)
VERONIKA a neberies alebo neprestala si teraz brat nejake lieky?? Ja som aj zvracalaz narkozy hned po OP . nic prijemne :-( aj ked neviem ci to nebolo skor z morfia v zilach, a domov mi davali lieky proti bolesti a jedny boli nejake silne a hned ma upozornili ze ak mam citlivy zaludok, co aj mam,nech si ich nedavam ked nemusim , lebo moze mi byt tazko az nazvracanie.. tak ci nahadou tiez nemas nieco podobne
ATRAM.,. gratulujem ;-) len sa vyhajaj.. prve dni zatni zuby :-) a potom sa len budes prsatiť v zrkadle ako to tu niekto spominal :-))))