Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

atram
no ta bolest je fakt take nieco zvlastne, ako strasny tlak so strasnou svalovicou :) ale rychlo potom prejde.

ametystka
myslim,ze tie tabletky su dobre,len ja som ich brala asi vela dni, preto mi to nerobilo dobre

atram

este ma napadlo k tej bolesti, ono to nie je ani taká neskutočná bolesť, ako skor niečo nepríjemné, aj to tu tak baby tuším popisovali

atram

sweet - v pondelok idem na kontrolu, budu mi davat dolu dreny aj bandaz a dostanem podprdu

ametystka - spat sa celkom dalo, tak ako pisala sweet, parkrat som sa zobudila, ale len tak polobdelo a hned som zasa zaspala, na podiv bola prva noc obstojna, teraz sa mi lezat nechce aj kvoli tomu, ze chcem spat v noci, tak aby som nebola do vecera prespana, inak sa ten den strasne vlecie, ked nic poriadne nemozem robit, tak sa stale tak bezducho flakam, chodit sa mi da v pohode, len to svrbenie je hrozne, obcas to aj zaboli, ale stale si hovorim bude lepsie bude lepsie....
beriem iba ibalgin

ametystka

ahoj atram,

píšeš, že sa celkom schopne pohybuješ po byte, tak tá bolesť je potom znesiteľná? aké berieš analgetiká? aká bola prvá noc, dalo sa aj pospať?
či namiesto spánku si trávila čas nadávaním sama sebe, že na čo si sa to dala? :) :)
alergie sa neboj, jedine sweetlemon to spomínala, ona to pravdepodobne mala z tabletiek na oddialenie menštruácie,(ktoré zrejme budem užívať aj ja :(
držím ti palce, nech si rýchlo fit a...krásna :)

sweetlemon

miu
no jasne, aj som zabudla, tiez som to videla, ma ich peknucke, vobec nevyzeraju ako silikony. urcite aj nase tak budu vyzerat :)) teda tak prirodzene myslim :))

sweetlemon

veronika_21
ja si tiez myslim,ze to moze byt opuch,ja napr. mam taky tvrdy opuch medzi nimi,ze si niekedy myslimm,ze to uz nezmizne. ale dufam, ze ano :)))
no ak sa ti nieco nezda, kludne zavolaj dr a chod na kontrolu. ja tiez,ked som chytila alergiu,tak som hned volala a to bol 4.den po op a uz som tam bola zase.

atram
no dufam, ze sa ti nestane to, co mne, ale nemalo by, ja som to najskor mala v kombinacii s liekmi,lebo na samotne naplasti som nikdy nebola alergicka.a si tam moc polepena ako som bola ja? snad ti ich co najskor daju dole :) kedy mas ist na kontrolu?

klaudi
no, mna tiez koza pali niekedy, to fakt z toho,ako je chudatko natiahnuta. dufam, ze coskoro povoli a klesne to trosku. a ani ten opuch ma uz nebavi. ja mam jazvy tiez fajn,ale nemam ich nicim prelepene,iba si ich musim umyvat repikom.. ty si na to nic nemas davat???

miu miu

no ahojte, atram gratuluuuuujem velmi k novym prskam, neboj uz to bude len a len lepsie.

babyyyy ozaj vo stvrtok v crepinach bola ta Lucia co ju operovali v aprili a ma ich krasne ked tak kuknite v archive. velmi pekna praca. uz ich ma odpuchnute a ako svoje. kuk

veronika_21

klaudia mam to cez pazuchu a prave vcera som to prehnala s pohybom, malo som lezala. O mna sa totiz nema kto starat...manzela nemam,ani priatela, doma o tom nikto nevie iba mama a ta je stale v robote. Chcela som sa umyt, prezliect a trochu po sebe upratat a asi som to prehnala. Zatial nechcem volat doktorovi, je mi to take blbe otravovat ho cez vikend, ale ak sa to zhorsi, tak mu zavolam.

atram

Ahojte.
Veronika to mi je luto ze mas take problemy, asi by som volala doktorovi, ja by som z toho bola vystrašena :(

Inak, hybanie mi celkom ide, no lahnut si radsej nejdem, to vstavanie je hrozne, tak sa len tak mocem po byte a neviem co si zacat. Co ste robili tie prve dni po opke? ani to nejako velmi neboli, ale sialene svrbi, najradsej by som zo seba vsetko postrhala, uplne citim ako ma tie leukoplasty ominaju a ked si predstavim tu alergiu co mala sweet, tak amenmaria, lebo sa citim podobne...