Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

veronika - ja som dnes treti den po a dávam si tak 3-4x denne tabletku, teda aj s nocou pocitam, momentalne ma dost bolia tie dreny, esteze zajtra idu von, ale asi budem musiet dobre zatat zuby a nadopovat sa tabletkami nez tam pojdeme

veronika_21

sweetlemon teraz si uz asi nedavas tabletky na bolest, ze? kedy si prestala? uz sa tak tesim na ten den, ked vstanem a nic ma nebude boliet, teraz si davam tabletky kazde 3 hodiny.

ela26

baby a ako je to s tehotenstvom kedy mozem planovat deti ved uz teraz mam 26 a lekar sa ma pytal ci neplanujem mat o rok deti....

sweetlemon

prave som doupratovala a zistila som,ze po 3 tyzdnoch nie je skora ziadna cinnost,ktoru by som nevladala robit. teda okrem spania na brucho :) chcem tym povedal babenkam hned po, ze zachvilocku budete aj vy fit :) len vydrzte prve dni niiiiic nerobit!!!

sweetlemon

Klaudi
no pozerala som, ale nezdalo sa mi,ze maju nejake velke cicky...teda na taku cat girl by som cakala vacsie :)))) na pamelu nemaju :)))

atram
fu, mna z lezania (sedenia) chrbat nebolel,lebo som spala v takom superkresle. ked som potom isla spat na postel po 2 tyzdnoch,tak ma to bolelo. skus ist do kresla spat a daj si nieco pod nohy, mozno sa to zlepsi :)

Endy21
skus si precitata zopar stranok dozadu, spominaju sa tam kliniky a cena je rozna, podla toho odkial si. ale pohybuje sa tak okolo 80tis, niekde trosku menej, v ba aj viac. a kolko mas rokov? ake cici mas teraz a ake mas miery?

atram

Baby ked ste boli tesne po operácii, nebolel vás od ležania chrbát? Ja mám pocit, že dalsiu noc sa uz nevyspím. Co na to? Spim v podstate v sede, ako ste spali vy?

Endy 21

Ahojte!Dlho uz rozmyslam na tym dat si zvacsit prsia ale este som nenabrala odvahu a ani o tom moc neviem.Mohol by mi niekto poradit kde sa to da myslim na akej klinike je to najlepsie a ci je to velmi financne nakladne???Dakujem

KlaudiaKE

VERONIKA tak sa šetri viac.. :-)

SWEET nie nemusim to nicim natierat. nic zatial nekazali, len nech to nosim prelepene, lebo predsa ta paska to drzi este dlhsie pokope..

POZERATE CAT GIRL ?? :-)) chcela by som vediet kolko z nich ma silikonky :-)))))