Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

seri, citam ze si z ba

ved nie je nic lahsie ako sadnut za comp a napisat do kazdej kliniky, ze chces konzultacku, vsetci isto odpisu, pobehas to a do vianoc mas nove cici

ja evidujem tieto kliniky:

www.ulk.sk /mudr. guba/
www.esthetic.sk /mudr. jezovitova/
www.posoniumclinic.sk /mudr. fabry/
www.plastickychirurg.sk /mudr. trska/
a potom mudr. minarovjech robi v ruzinove, tam kontakt neviem

sweetlemon

veronika
atram
ja som mala dreny a viem,ake to je hnusne,mna to tak rezavo bolelo pri blbom pohybe.ale vyberanie moc nebolelo,neboj,iba take neprijemne to bolo. a tabletky som brala asi 2 dni este po op,ale teda iba 3 ks som minula. ja som skor stale citila tlak,ale nie take bolest,ze by som to nevydrzala bez tabletiek. tak dufam, ze vas to skoro prejde,aby ste sa nemuseli dopovat... :)

Endy
mas super miery,akurat tej vrchnej este nieco chyba :)) asi mas uzucky chrbat,co? no tak neviem, tebe by stacilo asi tolko, co mam ja. ja mam 285ml. alebo max 300,aby si mala take plne 2, mensie 3 :)

seri
vitaj, nemusis si googlit tie kliniky, par stranok dozadu sme ich tu rozoberali,tak si preklikaj a najdes ich :) no vlastne ono ked sa rozhodnes a ides na konzultacie,tak potom to uz ide sup sup,ani sa nespamatas a mas 2 nove prirastky :))

atram

nina - tie dreny ma tak stipu-palia, inak ostatne ok, na svrbenie som si dala fenistil kvapky a je to o volaco lepsie, na chrbat voltaren tabletky, tak uvidim ako sa vyspim dnes, lebo na chrbate nezvyknem spat a je to dost neprijemna bolest, od rana otravujem manzela na masaz a musim ho ukecavat
ostatne sa da celkom zvladnut, ono pokial nie su komplikacie, tak si myslim, ze je to v pohode znesitelne...
ak mas predstavu svojich novych prs, skus pohladat volaco na nete a ukaz fotku lekarovi, aby ste mali obaja jasno, ja som so svojim konzultovala skor fotky, co sa mi nepacili, ze toto nechcem, alebo co spravit aby som nevyzerala takto.... a on mi vsetko vysvetlil, ze co preco a ako, a to dokonca mailom par dni pred opkou

seri - vitaj, ono kazdy lekar ma inak nabity program, cize zavisi aj od vyberu lekara-kliniky ako ti daju termin, napr. guba /ulk/ mal volne az december a fabry do 3 tyzdnov a to som na prvej konzultacke bola 3.9. a uz to mam za sebou, napis odkial si, resp. do ktoreho mesta chces na opku, potom sa da lepsie poradit

seri

ninab, dakujem za privítanie :) ano som tu nová, toto bol môj prvý príspevok. A super, že si ma pochopila s tým stiedaním nálad. Môj muž to už so mnou vzdal. Bol mi oporou, že však nech si ich dám, ale ja som sa vždy nakoniec nejak zlakla... No teraz už som si povedala že idem do toho, on to už ani nekomentuje, lebo čaká, že si to rozmyslím, ale ja už nechcem. Nebaví ma každé ráno obzerať vypchatu push-upku.
Ty si bola už na konzultáciach? odkial si? ja z Ba...musím si nejak vygooglit kliniky a obvolať ich. uff, keby sa to dalo tak zo dna na den...že šup a ide sa...No ten pocit mať prsia, musí byť super.

ninab

cauko seri..si nova?vitam ta...
presne tak!ja si silikony davam uz od minuleho roku, teda rozhodujem sa a ako mi plynie zivot, alebo teda asi m.cyklus mam nalady dat si-nedat si-dat si-nedat si...
posl. tri mesiace som snorila tento chat , cely net a rozhodla som sa tak isto, zivot je strasne kratky aby som dalsie roky premrhavala tapanim ci ano alebo nie...ako to neskusim neuvidim...

ninab

caute kocky,
tak ako vidim prsatice pribudaju. gratulujem ti ATRAM ani som ti nestihla povedat ze lezkaj a liec sa bo som tu dost dlho nebola a ako vidim si inak v pohode.ja som taky ten hystericky typ takze by som si priala to brat takto sportovo..
inak vies troska to aj svojim sposobom pomaha, ked tu citam ake ukrutne bolesti ma cakaju a az take nebudu, tak to je super.ja si to tiez celu dobu predstavujem ako taky bolestivy tlak, ale zase tie dreny...to ako boli?je to taka rezava bolest?stipe to?ci omina?

veronika, citala som ze sa aj bat zacinas?co ta to tak vylakalo?a uz ti to trosku preslo?zlato mna by vikend-nevikend vobec nezaujimal, volala by som doktorovi aj o pol druhej rano, kurniksopa, shak to nestalo 5 korun. Inak tiez mam teraz uz vacsi strach z toho, ze horsie ako bolesti a obmedzenia pohybua a spanku, budem brat to ked ich uvidim po opke take neprirodzene alebo deformovane alebo ake...mam strach ze ma vylakaju a uvedu ma moje "nove kamosky" skor do depresie a modlitieb aby uz bolo 6 mesiacov po.
kocky stale nemam nieze vybratu velkost alebo tvar ale cim dalej tym viac uuuuuplne stracam predstavu...dufam ze mi pomoze chirurg na druhej konzultacii a inak poradte mi kocky ako (ked ste mi to napisali vy) mu mam objasnit svoje predstavy aby sme sa co najlepsie pochopili, mam mu ukazat rukami?alebo opisat slovami?ako to prebiehalo u vas?

seri

ahojte dievčatá, už dlhší čas sa rozhodujem či si dať silikonové implantáty či nie...samozrejme, ako každá z vás sa bojím, váham... Dnes som si povedala, že ak si ich nedám, budem váhať takto vlastne celý život. Striedať nálady, že ano, chcem ich, nie veď načo...ale nebudem šťastná sama zo seba. Preto chcem isť na konzultácie, a následne zákrok. No chcem sa k vám pridať, aby som mala oporu, pochopenie a nechať si od vás poradiť.

Ak môžte prosím napíste mi, aký čas môžem očakávať od konzultácie po operáciu...a po akom čase ste sa vrátili do práce.
dakujem

Endy 21

No mam cca 76 60 90 ale vyska no ja som malicka mam 165. chcela by som si dat zvacsit o nejake cislo mozno cislo a pol.

atram

veronika, pripomen mi, kedy si bola na op a u koho? ake mas implantaty? no ja momentalne tie dreny dost citim, tak zajtra to bude asi pecka :(

veronika_21

atram to si na tom dobre, mam pocit, ze vsetky to dost dobre zvladate. ja som nastastie dreny nemala, snad ta to nebude moc boliet, drz sa