Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

baby ja ked si pozriem prsia ktore maju tie iste ml a jedni su mentor a druhe eurosilicone mne sa zdaju ze mentor su vacsie to mam len ja taky pocit ? a pocula sm ze cerven robi len s eurosiliconmi ... mentorky su drahsie vsak ? ja uz ked tak tak by som si dala mentorky ...mne sa zdaju viac naplnene aj ked mi lekar povedal ze to nie je pravda...

bellinka

Baby co uz mate silikony , aky je to pocit , nie su vam tazke, predsa len predtym tam nemate nic a potom zrazu nejaka vaha tam je v tych implantatoch ..ja som zvedava ci ma to nebude tahat k zemi , predsa len 900ml ved to je skoro 1kg...

ska38

Wendy1,
ups co ma cakaaa,pod ten sval to je asi vacsia bolest,uz aby si bola fit.
Bellinka,
urcite minimalne 450ml,budu super.

84nika

wendy1
moja nezufaj, ja som tiez cakala vacsie bolesti, ja som asi jedina mezdi mojimi kamarátkami co som nemala bolesti. Presne tak ako si spomínala, ze kazdy znasa bolest inac, a kazdého to inak boli. Jedna kamarátka 2 tyzdne ani pohár nevedala zdvihnut, druhá zasa mesiac nemohla ani do práce, len sedela doma na zemi a plakala od bolesti.. Lenze pozor, vsetky okrem mna majú pod svalom! Neboj bude to Ok. :0) Drzím palceky.

bellinka

Wendi:
tak napisal mi dnes lekar ktore implantaty by boli pre mna vhod bud eurosilicne 400 ml lebo 450ml robia alebo mentor 425ml...pre tie mentor sme boli najprv boli dohodnuty ale rozhodla som sa pre tie eurosilicone , pretoze tie niesu take siroke ako mentor ale idu viac do predu co ja chcem , ale som sa ho chcela spytat ci mi da aj tie 450ml v mailiku ale este neodpisal tak cakam jak diva :o))

bellinka

Barbieone1:
ano idem do chirmedu do ke , ja som z ba , bude ma to stat 970 operacia, 200 anesteza, 55 podprsenka a 800 implantaty, takze dokopy 2025 + ma stali letenky 66eur tam aj spet a predoperacne komplet ma stalo tu v ba 60eur takze toto su moje vydavky...:o)

wendy1

84nika
Tak mna to asi bude boliet dlhsie,kedze ich mam pod svalom :/ a tie stichy pojdu von ako pises az po 3tyzdnoch. Ach jaj.zrazu sa dni tak vlecu :(

Ska
Zlatko,skusila som si vcera dat rano flector v sacku,hlavne kvoli chrbatu,ale nezabralo to. Dnes rano som si dala ibalgin,ale uz mi je z neho zle. Ked lezim,absolutne nic ma neboli,ale lezat sa stale neda a navyse ak dlho lezim,tak doslova stuhnem a potom sa mi tazko dviha z postele. To lave prsko boli,ze ani s rukou nemozem poriadne hybat. Najhorsie je to pichanie.to mi ide bolest akoby zo spodu prsa priamo do bradavky.a vtedy mi aj slzicky niekedy vypadnu.ja neviem,ci som nejaka citlivka,alebo sa mi to tak zle hoji. Som myslela,ze po tyzdni budem uz ok.ale ani len zupan si sama neviem obliect,ci utriet sa po sprche. Ale dufam,ze tymto nikoho neodradim.kazdy znasa bolest inac. Uz nech su vianoce :)

bodynka

co myslite je to drahe?: Bez implantátov je cena op 1300 eur a implantaty su od 700 eur. Jedna sa o sukromnu kliniku.

BarbieOne1

bellinka

dakujem za info.. skusim sa este spytat mojej doktorky, len sa jej nemozem akosi dnes dovolat ohladom tej spolocnej op.

kukla som na stranku chirmedu a naozaj robia pekne prsicka:)..
skusala som narychlo pozriet ako si sa k nim dostala.. myslim, ze ides do kosic nie?
kolko ta to u nich stoji ak smiem vediet..
prepac ak si to tu uz spominala, ale nemam teraz moc casu to hladat:(