Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ska uz je to dnes omnoho lepsie :) vcerajsok bol pre mna dost zly.ale uz len boli chrbat a pri pohybe ma picha v prskach,ale uz si zvykam :D to lave prsko boli viac,myslim ten rez.ale fakt je to o moc lepsie.

beli,tak zajtra napis,ako si sa rozhodla,ci 425ml alebo 450ml :)

dionee,kto nema taky silny komplex z prs ako my,tak to nepochopi,ale ja takych ludi neriesim,ked sa im nepaci,nech sa na silikonove prska nepozeraju :P ;) my vieme preco si to davame robit a co nam to da.. je to nasa vec a nase rozhodnutie,tak nech sa do nas druhy nestaraju.. nevsimaj si to :)

84nika dakujem,ukludnila si ma :) a ako to je teda stou mojou funkcnostou?? kedy sa budem moct zapojit do normalneho zivota?? a ozaj stichy beru po kolkych dnoch? po 20tich?

84nika

wendy
s tým krvácaním čo si spomenula, sa stáva dosť často po narkóze celkovej, mne napríklad meškali 2 týždne, aj som bola kvoli tomu u ženského a hovoril že je to bežné po takomto zákroku. Inak aj baby na omlazeni.cz o tom píšu že to dostali aj o 2 týždne skorej.. A čo si spomínala tie bolesti v jednom prsníku, tak to som mala aj ja, jedno som mala citlivejsie a druhe zasa viac opuchnuté no a bradavky prvé 2-3 týždne také citlivé že sa to vydržať nedalo. :(

bellinka

Tanda:
ja som zas z ba a idem do ke a idem letecky tam aj spet ..mam viacej skusenosti s lekarmi a bola som aj v interklinik a po otazke lekara ,, a vy co chcete velke prsiska"??? ked som mu povedala ze chcem minimalne 400ml mi doktor vyrazil dych a vedela som hned ze tam nechcem byt operovana..v chirmede su skvelyyyy

dionee

oh baby, viete ze som trubka lebo som na jednom fore s nazvom - Komplexy napisala o tom ze naco sa trapit, treba ist do silikonov?:((( Strasne, hlavne ked sa do toho obuju chlapy co nic netusia necitia. Prajem im male pen...!!!!!

tanda

belinka: asi to aj bude chirmed, no fotky sa mi pacili viac z interklinik.. no trepat sa po opke 4 hodiny autom z ba, to by asi nebolo nic prijemne..

bellinka

tanda : odporucam ti chirmed.sk ja tam idem na op a som zatial s nimi spokojna s pristupom a s pracou ktoru doteraz porobili ..

ska38

Wendy1,
ako sa citis?este mas bolesti?to s tym krvacanim,je zvlastne...
Do stredy budes uz fit!Oblec si nieco na zips.jednoduche a prakticke.

tanda

ahojte.. ja mam pod 73 a cez 84, co myslite kolko ml? existuje nejaka stranka, kde sa daju pozriet fotky pred a po a su tam napisane aj kliniky? Pretože kliniky na stránkach majú po cca 5 fotiek a to je všetko.. Veľa báb tu chváli dr. cervena, ale napríklad jeho fotky som vobec nenasla.. Zatial sa mi páčili fotky z inteklinik, no je to v Ba a ja som z východu..

wendy1

ihla preco vlastne este vahas?kvoli priatelovi ci mas strach z bolesti a komplikacii,co mozu nastat?

Baby vcera,t.j. na treti den po opke som zacala krvacat.menstruaciu mam dostat o necele dva tyzdne.slabo krvacam.viem,ze je maternica prepojena s prsiami,tak snad je to tym. Je to bezne po augmentacii?
Kedy si budem moct obliect tricko a sama?
Zatial nosim len taky lahky zupan doma,ruky nedviham.ale v stredu idem na kontrolu a neviem co si obleciem.