Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Barbieone1:
barbie tak ja idem 2.12.na op prsnikov a pytala som sa v piatok lekara ci by mi urobil aj nos zaroven s tymi prsiami a povedal mi ze nie , oni to nerobia spolu, pretoze tam mas 2xriziko infekcie aj pri prsiach aj pri nose , nakolko je nos najkomplikovanejsia operacia z operacii zevraj a oni to neriskuju , lebo telo ma co robit aby sa vysporiadalo aj s jednou operaciou..ale ked budem este chciet ist k nim na nos tak mi daju zlavu ked uz budem mat u nich urobene prsia :o)

bellinka

Tanda:
este som zabudla napisat ze v chirmede mi ponukali komplet tie vysetrenia za 66 eur takze nemaju to tam vobec predrazene ako v niektorych klinikach

bellinka

Tanda:
v chirmede mi takisto ponukli komplet predoperacne vys , ale nakolko som z ba tak som povedala ze si to tu ja v ba vsetko vybavim...isla som k obvodnej lekarke ta mi zobrala 6ampuliek krvi , za kazdu sa plati 5eur u nej nakolko to je kozmeticka operacia , to poistovna nepreplaca, stalo ma to teda 30 eur, potom som isla s odporucanim odd plast.chirurga ku gynekologovi ktory ma odporucil na sono prsnikov, to mi musel priatel vybavit lebo tam boli take neprijemne tety , ktore mi povedali ze mi to mozu vysetrit az vo februari ale ja idem na op uz za tyzden, priatel mi to vybavil tak ze som isla na druhy den ha ha, tam som nic neplatila, a nakoniec idem zajtra na interne na ktore ti tiez musi dat tvoja obvodna lekarka odporucanie , tam musim zobrat aj vysetrenie krvi , bez toho ti to nespravia a bude to stat 30eur..

tanda

belinka: robili ti v chirmede aj nejake vysetrenia, alebo si to riesila so svojim doktorom? ja som uz hadam aj 4 roky nebola na preventivke, no u nas to vyzera asi tak, ze ta pozrie zmeria tlak a je po preventivke.. a zas bez ziadnych vysetreni by som to absolvovat nechcela..

BarbieOne1

Niektore holky tu pisali, ze si dali robit prsia zaroven s nosom.
Uvazujem aj ja o tom, len neviem ci mi to lekarka nezatrhne.
Nevadi to napr. pri celkovej anesteze, ze nemozu dat hadicky do nosa, alebo nieco podobne?
Chcela by som to mat vsetko skor za sebou ako 2x navstevovat nemocnicu:)))

BarbieOne1

Niekde som citala, ze velkosti sa urcuju podla rozdielu obvodu pod prsiami a cez prsia. Ked je rozdiel v cm do 10, tak to su nulky, ked je od 10 do 15 jednotky, od 15 do 20 dvojky atd..
Preto som sa riadila tym. Tazko inak u seba zistim velkost, lebo nosim vycpate podprdy a niekedy aj o cislo vacsie, aby som mala ako tak prsia aspon v tricku:). to urcite mnoho z vas pozna:)

84nika

wendy
mne stichy vyberali po tyzdni, ale tie boli dajaké iné a tie normálne az po 3 tyzdnoch, s niecim to pretrel ale nestípalo :) az potom som sa mohla tam normálne umývat, dovtedy iba s mokrými handrickami. Po týzdni som uz fungovala normálne, isla do roboty, jazdit az po 2 tyzdnoch riskla. Snazila som sa nic nezdvyhat, teraz po piatich týzdnoch uz som úplne fit uz konecne mám sili v rukách, ale snazám sa nebehat, neskákat atd... Ja mám ale implantát pod zlazou, takze bolesti vlastne ani nemala, iba sem tam to pichanie, mám ich ale este trocha citlivé.. Takze ked ty to más pod svalom tak tie bolesti sú u teba normálne. :)

wendy1

ozaj na kontrole mi bude cistit sitie doktor. to niecim stiplavym?? :)

a sprchovat sa budem moct az po vybrati stichov?