Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mata16

petula5
ahoj, si bola na operacii? Chcem sa opitat ze kolko si po opke lezala a isla domou a ako to je s dok. je tam iba Fabry a sestricka alebo viac ludi? neda sa vibavit tam ostat na noc?

dadus35

LILIII
2 mesiace po operacii su nejake bolesti este normalne.Ja som take 3 mesiace stale pocitovala nejake bolesti.Asi az teraz po 6 mesiacoch som v pohode, ale aj to sem tam citim pichnutie ked si napriklad zle lahnem.

dadus35

Ahojte baby.Citam vas uz dlhsie,az teraz som sa zaregistrovala.Zmeni sa tvar prsnikov taky rok po operacii??Ja som 6 mesiacov po opke a zda sa mi ze sa zmensili, alebo som si uz na ne zvykla....

wendy1

ska tak presne viem,o com hovoris ;) ale neboj! 350ml nebude moc! Ja by som prijala aj väcsie :D a to hovorim teraz,ked su este opuchnute :P ale tak snad sa uz moc nezmensia.len ten tvar sa dufam upravi. Ved uz som poslala fotky livke,tak ich kuknes a uvidis,ze to nieje vela :) ty mas obrovske stastie,ze mas sumerne a pekne prska teraz.po opke budu prekrasne,uvidis!
Je to fakt super pocit,ked uz niesu bolesti a uz si mozem povedat,ze to mam fakt za sebou :) tolke roky som sa toho nevedela dockat :P

ska38

Wendy1,
dakujem, si ma opat ukludnila....som ako pocasie,350 ano nie ano nie....
Som rada ze uz sa citis lepsie.
Ja si ani neuvedomujem ze uz to mam za 3tyzdne...Uz aby to bolo za mnou...

LILIII

-chcem len vediet/: na opke som bola v septembry,nemala som ziadny problem bolesti a tak no zrazu pocitujem bolest ked si menim podprdu mozno je to tym ze kazda je tvarovo ina no ta bolest je neznesitelna trva len, ked si menim pradlo neviete preco ? opka prebehla uplne super ani pocas hojenia som nemala taku bolest diki za radu :!!!!!!!!!!

bellinka

sixsthense:
bud to chces a risknes to alebo si nie o tom presvedcena a radsej do toho nechod..vzdy ideme do rizika , niekedy aj ked ideme na operacie nie kozmetickeho charakteru :o))