Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

niki: ja si myslil, ze urcite a niekde som citala, ze je dobre sa aj oholit v podpazusi, lebo potom neviem ako to zvadneme

niki777

ahojte babula.citam vas uz dlhsie a mam otazocku, tiez sa chystam na opku uz coskoro a zaujimalo by ma ci treba byt uplne odmalovana a podobne veci dakujem :)

atram

BarbieOne1 - a aku mas vysku a obvod pod prsiami? lebo niekedy aj 260ml staci na vacsie dvojky, zavisi ako si stavana, taktiez ci tych 260 su gulate alebo anatom, a tiez je dolezite, ci chces nieco max prirodzene, pretoze po porode a po detoch /predpokladam, ze este nemas/ by si mohla ist do vacsich

BarbieOne1

Ahojte baby:-) prosim vas, mozte mi napisat tie ktore mali nulky a davali si potom urcite velkosti silikonov ako ste skoncili? Myslim tym na akych velkostiach..
Chcela by som take vacsie dvojky, mozno mensie trojky. Len neviem na ake velkosti sa mam zamerat:( lekarka mi zatial odporucila 260ml, ale zda sa mi to malo.. Ja som strasne nerozhodny clovek a bojim sa ist do vacisch:o(..
V PC mi pripada vacsina dost velkych.. real byva zvacsa iny..
Este ma len caka to skusanie velkosti, ale ako spominate niekedy su prsia potom mensie..

bellinka

Sixthens:
tak potom si vyhladaj na internete vsetko co sa da o silikonovych prsiach , o doktoroch ktory to robia , chod na konzultacky k viacerym doktorom , co ti povedia ako to asi u teba dopadne , co ti pristane. co potrebujes spravit aby si maala krasnu hrud a potom zhodnot ci do toho chces ist :o)))

sixthsense

bellinka,
ja by som do toho najradšej nešla,ale viem ze môjmu manželovi by sa páčilo keby boli trošku väčšie...hm
viem,mám to robiť pre seba,nie pre neho