Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

wendy

dakujem.. no snad to vsetko dobre dopadne, lebo nasledne by som chcela ist na nostek:-). ked vsetko pojde dobre tak cca za 2tyz, nech mam vsetko z krku a vyuzijem sviatky namiesto dovolenky.

inak nenavrhol ti doktor, ze ti da do laveho vacsi impl.?

ja ich mam tiez nesumerne a zatial o tom nebola rec...

BarbieOne1

atram

no uz si presne nepamatam, ale myslim, ze pod mam okolo 81 a cez 88-89.
lekarka mi povedala pri prvej konz. ze mi asi daju okruhle, aby bol cely priestor pekne vyplneny.. navrhla nieco okolo 260ml, ale urcite uvazujem nad velkostou od 280 vyzsie.. zas ked som sa uz na to dala, tak chcem aj pekny vysledok:-) len neviem ako s tymi velkostami, ale to sa uvidi asi az po opke. Dufam, ze nebudem mat nekoniec nejake 1,5, alebo mensie 2...

wendy1

niky777

nesmies byt namalovana a ani nesmies mat ziadny kov na sebe.. cize pearcing,nausnice,retiazky,prstene... nic kovove. a ani sa nesmies kremovat na tele pred tym. :) aj tebe vela stastia!! :)

wendy1

barbieOne1

pozri moje fotky. ja som mala 0+ o kustik väcsie ako mas ty a dala som si anatomy 350ml. a myslim,ze to budu take velke dvojky,resp. male trojky. uvidime ale,lebo ja mam 12dni po opke,cize este zmenia velkost pravdepodobne. podla mna pod 350ml nechod,ale neviem ci ti to doktor dovoli..
a tiez je vsetko tak,ako pise atram.. :) neda sa to povedat,ze daj ti tolko a tolko a budes mat velke dvojky. vela stastia! ;)

wendy1

dakujem bellinka :)

akurat ja uz som na prasky z tych mojich prs :( mozno na tych foto to tak nieje vidiet,ale lave prsko mam o dost mensie,lebo bolo aj pred opkou mensie a aj tvar je uplne iny ako to prave :((( mal mi dat doktor do laveho 375ml! sakra :/ uplne som nestastna :((

ty uz zajtra letis,ze? :) moc moc ti budem drzkat palce a budem na teba mysliet. mne presne v stredu beru stichy.

inak uz sa citim super,aj kadeco porobim,len deti si netrufam dvihat,i ked si myslim,ze by som to zvladla.ale dokym mi to doktor nedovoli,tak to nebudem robit. dnes som si aj sama umyla vlasy :D super. fakt sa to kazdym dnom lepsi. len to lave prsko ma tak velmi trapi :/