Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sima3

bodynka

platila som so vsetkym (operacia, ubytko, implose, anestezia, antibiotika, pyzamo na gombiky, podprska, tusim aj zupan a nejake prikotinky co som si kupila) do 75 000, bola som u Kostala v Pezinku v Institute estetickej mediciny :)

bodynka

Barbie, ty mas psov ja mam macky, ktore mavaju cezomna preliezku ked lezim v posteli.:DD
Chuda Wendi no:( Ked sa to raz sXXX.. tak sa to poriadne...

BarbieOne1

Ahojte babenky. nebola som tu cez vikend, lebo nemam doma net:-(..

Wendy

Tiez ta moc obdivujem.. a drzim palce, aby si mala cim skor "zivot bez problemov"..
Ja to mam podobne, vzdy ked sa do niecoho pustim, tak mam potom problemy..
Naposledy som si dala predlzit vlasy, babenka ma okalamala, dala mi umele a skonicla som skoro bez vlasov.. Predtym som si kupila auto a hned som mala s nim problemy atd.. Tak som zvedava co ma bude cakat teraz:-).. No len mam jednu vyhodu, ze nemam deti ako mnohe odtialto, iba dvoch psov, ktory stale po mne skacu:-) to budem musiet teiz nejako doriesit..

Potom vitam aj nove holky, ktore tu medzicasom pribudli. Neviem teraz presne ci jedna, alebo ich je viac:-)

Dnes som bola na prvych predoperacnych vys. brali mi krv, ekg-to som mala nastastie zadarmo a v stvrtok idem na sono-35 eur, musela som ukecavat sestricku aby ma zobrali do 22.12:-) lebo maju hrozne dlhe terminy.. Snad mi vsetko vide v poriadku..

bodynka

belinka alebo baby tak co vravite?? Drahe ci sa da??:
implantáty od 700 Eur
Anestéza 240 Eur
Operácia 900 Eur
Nocľah 80 Eur
Podprsenka 50 Eur
Je potrebné ,aby ste mali pred operáciou aj sono prsníka , ktoré nemôže byť
staršie ako 6 mes. Tiež by ste mali mať aj interné predoperačné vyšetrenie,
ktoré nemôže byť staršie ako 2 týždne. Je možnosť vybaviť si ho aj u nás,
ale za to sa pripláca 80 Eur.
S pozdravom Sagax

sima3

wendy1

ja som sa mohla normalne osprchovat az ked mi vybrali stich, neviem ale aj mamine ked napr vyberali sosovicku chirurgicky tiez to mala zalepene a nemohla sa jej tam dostat, ma to nejaky dovod, neviem mozno preto ze to neni zacelene alebo co :)) ja osobne som mala neskutocne bolesti chrbta ale nakoniec som si davala na noc ibalgin 200 proti bolesti, myslim ze ma bolel 5tyzdnov aj, a na boku po 6tyzdnoch som mohla spat, teraz mam 9tyzdnov a na bruchu vobec nespim a niekedy ma to normalne zaboli ked spim na boku, haluz :))

sima3

84nika
ty si bola u kostala ze? ja som mala ist po 9tyzdnoch na kontrolu minuly piatok ale bohuzial kostal mal infarkt a dlhsiu dobu nebude robit hovoril mi ze o 2 tyzdne by mohol zacat ale nemyslim si ze zacne, bolo dost pocut na hlase a aj mi hovoril ze je to cele v prdeli a ze sa citi strasne zle.. :(
ak ti mozem poradit ja som to mala u neho tak ze som po 6tyzdnoch mohla zacat nosit normalnu podprsku a ty mas uz po 7tak v pohode si daj aj kosticovu podprdu

mihai

84nika
ja mam pod sval, ale tiez by ma zaujimalo ako to s tym pradlom potom je... poradi niektora? a co jazvy a solarko, po akej dobe ste sli ????????