baby dakujem za podporu,ste mile :)
belli hrdinka je podla mna kazda,ktora augmentaciu podstupi!! ja to mam mozno len o nieco tazsie,lebo sa na nas sypu choroby a problemy.ale klobuk dolu pred kazdou jednou z nas! :)
zajtra asi pojdem k neurologovi na obstreky alebo take nieco,lebo dnes som takmer imobilna,mam stuhnuty chrbat a bolestivy tak,ze mi to vraza do noh.. ale ono to asi nema ani tak nic s prskami spolocne. toto som mala uz pri prvom a aj druhom tehotenstve a po porodoch. lebo som v 17tich havarovala na aute a odvtedy pri väcsej zatazi mavam problemy s chrbticou. :/ ako fakt nemam toho dost...:P ale ako sa hovori,ked sa se..,tak na kopu. som ja len zvedava,kedy budem normalne funkcna. Uz aby bolo leto :) snad dovtedy sa dam dokopy :D :P
Zuziacik
augmentaciu mozes podstupit az rok od ukoncenia laktacie,co znamena od uplne posledneho kojenia.. to ze si mozno aj po roku vytlacik kvapku mlieka by nemalo vadit..ja som kojila dvojicky mozno 3tyzdne a dnes maju vyse 16mes a este stale si viem vytlacit mlieko :D divne. ale to ti posudi lekar,ci uz je cas nato. no ako vravim najskor rok po ukonceni kojenia.takze u teba najskor za 9 mesiacov. a ako pisala aj bellinka,doktor ti vsetko vysvetli,co je to profil atd.. :) len chod aspon k dvom na konzultaciu!! inak mne hovoril doktor,ze mamickam po kojeni zväcsa davaju anatomy.. nieje to zrejme pravidlo,ale tak ty chces prirodzene,tak rozhodne anatomy. drzim palce aj tebe!! :)