Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

babule prska mam take divno precitlivele,kazdy dotyk ma boli,ta podprda mi neskutocne na nich vadi.je to taka bolest,akoby boli popalene.. prejde to?? :(

bodynka

baby ten marsal mi uz odpisal... Opka stoji 1000 eur so vsetkym!!! A mentory cca 950 eur. To mam este lacnejsie ako v DS

84nika

baby díkes za info, tak skúsim už dajaké si dať, ved už mi lezie na nervy stále nosiť roláky kvôli tejto antierotickej podprsenke zdravotnej čo mám, a inač aj tak som už 7 týždňov po OP. :0)
sima3- nejaké číslo mobilné aj ja mám na neho, ale dnes som predsa len radšej zavolala priamo do nemocky na pevnú linku.

wendy1

84nika
ja som sa na podprdy pytala pri vyberani stichov a doktor mi povedal,ze po 6 tyzdnoch mozem nosit co len chcem,ziadne obmedzenia typu push up alebo kosticove.. ze mozem vsetko :) no na omlazeni.cz som citala kadeco,niektori doktori nedoporucuju to a to iny doporucuju.. no kto sa v nich ma vyznat?? :P

sima
to fakt?? :( 5 tyzdnov ta bolel chrbat? uff,tak este min.2tyzdne ma to caka.. :( a vidis,tebe dovolili spat na boku po 6 tyzdnoch,moj doki vravel,ze po mesiaci budem moct.. ja nevydrzim dalsie 3 tyzdne lezat na chrbte! :(((
a s tym sprchovanim. fakt co doktor to iny nazor. mne po cisarskom kazali hned na druhy den sa co najcastejsie sprchovat a dobre si mydlit ranu aj niekolkokrat za den.segre po cisarskom zakazali sa sprchovat az do vybratia stichov.. divne. ale ja mam tu jazvu krasne zahojenu,segra nie. ktovie,ci je to blba nahoda,alebo to ma nejaky vyznam.

wendy1

baby dakujem za podporu,ste mile :)

belli hrdinka je podla mna kazda,ktora augmentaciu podstupi!! ja to mam mozno len o nieco tazsie,lebo sa na nas sypu choroby a problemy.ale klobuk dolu pred kazdou jednou z nas! :)

zajtra asi pojdem k neurologovi na obstreky alebo take nieco,lebo dnes som takmer imobilna,mam stuhnuty chrbat a bolestivy tak,ze mi to vraza do noh.. ale ono to asi nema ani tak nic s prskami spolocne. toto som mala uz pri prvom a aj druhom tehotenstve a po porodoch. lebo som v 17tich havarovala na aute a odvtedy pri väcsej zatazi mavam problemy s chrbticou. :/ ako fakt nemam toho dost...:P ale ako sa hovori,ked sa se..,tak na kopu. som ja len zvedava,kedy budem normalne funkcna. Uz aby bolo leto :) snad dovtedy sa dam dokopy :D :P

Zuziacik
augmentaciu mozes podstupit az rok od ukoncenia laktacie,co znamena od uplne posledneho kojenia.. to ze si mozno aj po roku vytlacik kvapku mlieka by nemalo vadit..ja som kojila dvojicky mozno 3tyzdne a dnes maju vyse 16mes a este stale si viem vytlacit mlieko :D divne. ale to ti posudi lekar,ci uz je cas nato. no ako vravim najskor rok po ukonceni kojenia.takze u teba najskor za 9 mesiacov. a ako pisala aj bellinka,doktor ti vsetko vysvetli,co je to profil atd.. :) len chod aspon k dvom na konzultaciu!! inak mne hovoril doktor,ze mamickam po kojeni zväcsa davaju anatomy.. nieje to zrejme pravidlo,ale tak ty chces prirodzene,tak rozhodne anatomy. drzim palce aj tebe!! :)

sima3

84nika

ja mam kosticovu podprsku, iba na zaciatku ma tlacila ale dala som si ju nizsie aby mi nesla do jaziev, ak chces mozem ti dat jeho cislo na mobil a zavolat mu, len zase neviem ci je dobre ho otravovat ked je v nemocnici ://

84nika

sima3
diky moc, hej bola som u neho na opke, och chudák :(( Nech čím skorej uzdravie aby sme nemuseli lakára meniť kvôli kontrolám, dnes som tam volala a vraj 2 týždne určite ešte nebude.. Tak dúfam že môžem podprsenku aj s kosticami, aj kvôli jazve aby mi netlačila a aj preto lebo mám pod žľazou, neviem je tu málo báb čo majú pod žľazou... A inak tebe netlačila jazvy ta kosticova podprda?

mihai
čo sa týky jaziev a solárka, tak ja som išla po 4 týždňoch 1.krát ale vždy v podprsenke a teraz naposledy už som si iba jazvy zalepila.