Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bodynka
To más dobrú cenu, ani neváhaj, a inak poznám dve co boli u neho, a sú spokojné. Je to ten istý Marsal co robí aj v Trnave?

84nika

wendy1
ja som mala tiez kazdy týzden niekde inde citlivé, raz spodnú cast, teraz napríklad ked zdvýham ruky tak ma bolia z vonkajsej strany a to nemám ani pod svalom a som uz 7 tyz. po. A to som napr. 4 týzdne ziadne bolesti, vobec nemala a normálne cítím ako mi sadajú implose. Kazdy to cíti inak, len oddychuj, aj ked viem ze pri detoch je to niekedy nemozné, a este ked sú choré..
nataliis - ja som bola bezvládna 2 dni iba, ale je to individuálne, mne napr. nerobilo dobré ked som lezala, len som nemohla robit prudké pohyby, a inak len furt sedela al. prechádzala. Ten 1. tyzden je te naj- naj, a potom uz sama budes citít co zvládnes a co nie.

wendy1

nataliis ja som sla prvy krat von az na 7 den a to rovno k chirurgovi na kontrolu a domov. mozno sa da ist skor von,ale je chripkova epidemia a mna upozornovali nato,aby som neochorela,tak som nesla radsej von prvy tyzden. ale ty niesi bezvladna po opke,chodit mozes hned na druhy den. co myslis pod tym chodit von?? ak je to napr vencenie nejakeho pitbulla,tak to zabudni :D teda jedine ak poslucha na slovo ;)

wendy1

dionee dakujem. snad to prejde. len zial ten oddych u mna moc nieje mozny,tak snazim sa co najviac oddychovat,ale v tomto pekle to nieje moc mozne. ale dnes som bola takmer stale v posteli. to ale z dovodu mojej imobility :/

dionee

Wendy to iste preto ze si nemohla v klude odpocivat... Chce to hadam oddych a nebude to nic vaznejsie:( Ale ja neviem, nevyznam sa.......Drzim palce, pa