Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

martinka budem ti drzat palce aby ti to dobre dopadlo a budem potom na teba mysliet lebo naozaj budem vediet ako som si to prezila ja...niekedy si pripadam uz jak keby mi sibalo, ked sa mi znicoho nic chce plakat ale tak fest plakat...ale uz sa tesim ked sa zahojim do vianoc hadam a potom to uz oslavime spolu , ale mam taky pocit ze potom zase budem plakat od stastia ze som s malym ha ha

martinka54

tak to verim. na mne je mala velmi zavisla a tiez ju dam asi na 2 tyzdne prec kym sa uzdravim, ale neviem ako to zvladnem, lebo mi bude chybat.a tiez ked ma nevidi je dobra, len ma nesmie vidiet odchadzat.

BarbieOne1

No to by aj mna zaujimalo, ci sa moze namiesto tej podprdy nosit aj taka sportova podprda/tielko.. Nosila niektora z vas nieco take? Ma to ten isty ucel?

Dnes idem na skusanie velkosti.. jupii:-)) Kedze chcem mat, take vacsie dvojky, dva a pol.. Tak mam v hlave nieco okolo 280, alebo 300ml. Som zvedava ci po tej "skuske" zmenim nazor..

bellinka

1.12:som ho odovzdala otcovi , a dostanem ho asi az 16.alebo 17.teho decembra ale videli sme ho s priatelom v sobotu otec nam ho doniesol ukazat ale bol taky umrncany takze je dobre ked ma nevidi , zevraj vtedy je jak anjelik :o)) vies kolko krat som si poplakala snad kazdy den si poplacem jak mi chyba...hlavne ked vidim v reklame nejake dieta :o)))))))

bellinka

Inac baby syna som mala mat u otca len do zajtra ale predstavvte si otec si zobral este dovolenku a bude s malym az do 17.teho wau normalne ma sokoval , som mu stastna plakala do tel. ze to pre mna robi , lebo este by som si netrufla byt s malym sama

bellinka

BABY vcera sme s priatelom prvykrat rozbalili prsia po op..nejak to uz na mna prislo ze ich chcem vidiet ...su nadherneeeee , mam 450 ml a vobec nejsu velkeeee!!!! presne ako mi hovoril lekar ha ha ze ja som vedela ze chcem velke prsia ale on mi hovoril po op ze mi budu aj tak male a fakt mal pravdu , ale jaa som mu hovorila ze staci , aj tak mam viacej nez väcsina bab tu vsak ....su super aj by som ich pofotila ale dala som fotak otcovi lebo ma maleho tak nech sa fotia :o)))) TESIM TESIM

bellinka

natalis ja som 7dni po op a chodim von uz od 5dna , ale samozrejme sa nenamaham proste to ze sa prejdem , mi neuskodi to mi praveze pomaha lebo aj ked som bola po op 2dni musela som PRIKAZOM LEKARA!!! vstavat kazdych 10minut a prechadzat sa pretoze ty sa musis hybat a rozhybat to...naozaj ja mam bolest jaziev len rano po celej noci ked sa nehybem a rano vstanem rozhybem sa a idem na cely den von , pokial nie som unavena a vecer zalahnem a spim celu noc...ppreco by som mala sediet doma na zadku??? ved by som sa isla zblaznit od nudy
p.S.lieky na bolest aj to len panadol si davam len vecer po celom dni

84nika

martinka54
druhé budes potrebovat kým si to svoje vyperies a susí sa, ja som mala druhé pozicané od kamosky ale lekár mi povedal ze stací dovtedy na tých pár hodín aj obycajná (aj ked stará) látková podprsenka, trebars aj kojenecká, co stojí iba max.5,- €.