Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bodynka - ked ti tolko napísal, tak nebudes viac platit.. Pamätám sa ked som ja bola pred operáciou za mojim lekárom a asi 3 krát som sa opytala na cenu, aby som sa uistila, a on len kukal na mna ze preco sa furt do okola pytam na cenu.. :))do konca aj pred opkou som sa na to pytala, ked uz som to mala zaplatene hehe.. mne sa tiez nechcelo verit ze iba tolko platím a rok predo mnou platili tam niektoré viac.. A podla tá moja známa bola bola na 100% u toho istého o kt. ty píses, viac takých Trnave nerobí. :)

bodynka

84nika do kelu... No ja som mu nepisala v ktorom meste to chcem a on sa nepytal... Tak hadam by sa to nemenilo, hm? On vyzera takto- hadam je to on o ktorom piseme obe: www.marsal.sk

84nika

bodynka
závisí to aj na tom , kde to robí ci v súkromnej klinike alebo niekde v nemocke. Napr. ja a este jedna kocka odtialto (sima3) sme boli u toho istého lekára, ja v nemocnici a ona na súkromnej klinike a zaplatila ca. o 10 tisíc viac.. Takze to je asi o tom, kam za ním ides. :)

bodynka

84nika heeej? To je cudne.. Mne pisal a povedal ze so vsetkym videm do 2000 eur a to s mentormi. Mozno klesla cena , ako na autach:DD

bodynka

84nika ano on robi aj v trnave aj v BA. Aj v Komarne.
Hej hej, uz som teda rozhodnuta u neho aj koli cene aj koli tomu ze je to on.. Ale kedy to bude nevieeem

84nika

martinka54
pokial myslís takú sportovu podprsenku, tak by to podla mna nemalo vadit, ved napr. baby na omlazeni.cz písu, ze niektoré hned po OP dostanú iba tú sportovú, takze na pár hodín si myslím to vobec nevadí. Len prvých pár dní al. aj týzden si vobec nedávaj dole podprdu, ale ved to ti aj lekár povie potom. Ale urcite stací aj sportová, hlavne aby ti ich drzalo. ;-)

martinka54

neboj bellinka uz to bude skor ako neskor ci uzdravenie alebo syncek. hlavne, ze mas potom. ja nemozem niekedy spavat, lebo stale rozmyslam ako to dopadne. skoda, ze som si ju dala az na 2.3., len musim dat este dole brusko. a ako si to riesila s podprsenkou? mas dve alebo si das nejake tielko, ked si ju operies?