Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

marjanka
a aky tam je personal? lebo ja mam termin unho v bb, ale viac by mi vyhovoval pezinok kvoli ceste spat lebo som z tt

Katty_

Bodynka kam ideš na operáciu k dr Maršalovi do Trnavy? Alebo do BA? Ja som si stale myslela, že on pracuje iba v Trnave si si ista že aj v BA? Ako by to stihal, keď na každy den maju v Trnave operácie? Mne tam robili uši, tak preto sa pýtam. Vlastne ty si už bola na konzultacii? Ak ano tak v Trnave?

marjanka

Baby, dnes som bola v Pezinku v IEM (Institut estetickej mediciny)- bola som tam koli vyplniam na vrasky, ale co ma zaujalo. pracuje tam Mudr. Jezovitova, uz nerobi v Estheticu.
Myslim ze sa tu velakrat spominala, tak je dobre vediet ze je inde. Inac baby tu uz pisali, ze chodia ku Kostalovi do Pezinku, vobec ste nepisali ake to tam je krasne!!! Ja som bola dnes z toho celkom paf: proste uplny luxus, a aj napriek tomu, maju ok ceny.

Kuk sem: www.jezovitova.sk

BarbieOne1

Mam strasnu dilemu:-).. Dnes som bola na skusani velkosti.. Neviem sa rozhodnut ci 295ml, alebo 275.. Je to kvazi maly rozdiel, ale.. Bojim sa, ze tie vacsie budu az moc tazke, uz teraz mam problem s chrbticou:-(..
Co myslite? Do ktorych mam ist? Obvod pod prsiami mam 81. A max co mi vypocitali by sa mi zmestili, tak aj aby nevytrcali 315ml.

bodynka

84nika aj tento mi musel uz tri mejli napisat tolko som sa uistovala ze v tej cene zahrnulu vsetko az mi napisal ze : Dolezitejsie je ale vsetko ostatne. Co je vlastne pre vas vhodne co potrebujete
ak by sa jednalo o operaciu atd.. Je toho viac zacala ste od konca.

Citim sa troska trapne ale sak mne je aj cena dolezita...Ked mam nato mozem az zacat