Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dorunka

Baby, inak ako Vás tu čítam, riešite tu teda množstvo dilem :)..
Bola som prednedávnom s kamarátkou, ktorá ma tiež silikóny a tak som ju samozrejme vyspovedala..Keď mi začala sypať ako to celé prežila ona, tak som normálne neverila.
Bola pred niekoľkými rokmi v Brazíli na nejakom výlete a ako si tak išla s kamoškami po ulici, tak uvideli tabulu, že silikonove prsia AKCIA 2+1gratis..tak tam vbehli, hneď sa ich ujal nejaký fešný lekár a samozrejme ich na to ukecal. Ani nevedeli ako, a ocitli sa na operačnom sále (ak sa to tak dá povedať)..šupli im narkózu, odoperovali, potom ich prebrali a všetky poslali s papierikom preč.
Žiadne veľké debaty o tom, nič..ani žiadna podprda, obmedzenia..proste nič!!!
A na počudovanie žiadna nemala nijaké komplikácie a kozy majú fakt pekné.. :)

Inak ja už sa neviem dočkať..radšej sem ani moc nechodím, lebo som potom netrpezlivá a mám nutkanie volať doktorovi, či nemá skorší termín :)

Bellinka, no som fakt zvedavá na tie tvoje 450-tky, ja tiež váham či ešte nezmením 375-ky.. :))))

bellinka

baby uz som teda poslala livke fotky , nezlaknite sa este ich mam capate a oblepene a asi aj napuchnute a musia sadnut tak sa neprezehnavajte potom nad tymi mojimi prskami ha ha
wendi :
ja mam tiez asymetriu trosku je to aj vidiet ze jedno pprsko mam trosku nizsie ale s tym doktor nedokaze nic spravit mala som to aj pred tym a vobec ma to netrapi :o))

bellinka

Barbieone :
rozhodujes sa medzi 295 a 275ml , tak ja ti odporucam 295ml , naozaj tam nemas ziadny rozdiel a tak chod uz do tych trosilinkuuuu vecsich naozaj nebudes lutovat :o)))

BarbieOne1

ska38

ja mam 172/52.. ono zalezi od mnoho okolnosti a stavby tela ake najvacsie sa zmestia..

obdivujem ta i ostatne co idu do vacsich ako 300ml.. koly vahe:-)
skusila som si 315ml a skoro ma stiahlo k zemi:-)

bellinka

Baby priatel ma teraz trosku nafotil , tak posielam fotky , mam prsia ale este oblepene takze niesu uplne ciste bez naplasti ale tak aby ste videli ved sa predsa na vas nevykaslem ha ha...mam teda 1tyzden po op..

ska38

BarbieOne1,
ja mam pod 77cm a cez 85cm, a Dr.Cerven mi ide dat 350ml eurosilikon,pod sval, cez pazuchu.Vyska-vaha: 174cm/56kg .

ska38

BarbieOne1,
ja mam pod 77cm a cez 85cm, a Dr.Cerven mi ide dat 350ml eurosilikon,pod sval, cez pazuchu.Vyska-vaha: 174cm/56kg .