Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ahojte baby. dnes ma prska uz len troska bolia.. tak som si skusila prilozit moju expodprdu,ktora mi predtym bola velka a to je ta najmensia,aka existuje :P no a neverila som ani vlastnym ociam!! :) nezakryla mi ani pol prska!! je malaaa!! :DDD nasla som taku omylom kupenu podprdu B a aj ta mi je mala! :D uaaaaaaaaa krasny pocit!! :D baby to je uzasne! ja mam prsiaaaaa :DDD

tusim az teraz mi to doslo :D
i ked stale si hovorim,ze mohli byt aj väcsie :D :P
Belli uz si nemyslim,ze 450 je moc ;) a aj sama to hovoris,ze niesu mega :)

ska,budu uplne prirodzene!! ty si vyssia,tak na tebe budu fakt normalne :) a tak to aj chces,vsak? :)

dorunka vyrazila si mi dych s tou tvojou kamoskou.. velka odvaha :D

barbieOne1
aj mne dal doktor do ruky skuskove "buduce" prsniky.. a tiez sa mi to zdalo velmi tazke.. ale ja mam 350ml a ver mi,ze ani trosicku necitim vahu implosov a ani necitim,ze tam mam nieco,co nieje moje :) stali sa absolutne mojou sucastou :) ja by som pod 300ml urcite nesla!! aby si nelutovala!
mne sa prvy krat moje nove prska zdali obrovske :D aj som to tu pisala.ale postupom casu sa mi zdaju uz aj male :D

bodynka

Katty_ on pracuje aj v Komarne, a tam chcem ist. Mam 18 km odtial rodicov.
A to ze posoby na 3 miestach mam z jeho stranky www.marsal.sk

bellinka

Ska :
ano ja som chcela maximum co sa zmesti , dali sme teda 450ml , no lekar mi hovoril ze daval uz aj 600ml aj !!!!800ml!!!! tak to co uz musi byt to by som nechcela uz len zdravotnym veciam ved by ma prehlo v pase ha ha
inak som spokojna , ja som mala pred tehotenstvom kraaaasne prsia takze ja mam proste teraz dalsiu etapu zivota co sa tyka prsnikov a tesime sa z toho s priatelom

BarbieOne1

ja si aj tak myslim, ze je uplne jedno co si myslia druhy, ci su velke male atd.. hlavne, ze budeme my spokojne:-)

bellinka

dorunka:
nechcem ta lamat len chcem skonstatovat ze ich nemam megalomanske , mam normalne prska :o))) nic extra to nie je