Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Tak som pisala cervenovi maila, ze kedy mozem prist na konzultaciu. Dufam, ze ujo odpise rychlo :) Ak nie, tak vsak zavolam. Ja som tam uz volala v oktorbi, ale zdvihla mi taka super mila sestricka, tak som to teraz riesila radsej formou mailu :D nedam si nou kazit den predsa haha.
Tak pekny den zatial prajem a piste, nech mam co citat :-P

dadus35

wendy,

ja som mala po opke tie pocity ako ty, že aauuuu ja mám prsia, mám 320ml a postupom času sa mi zda, že sú znova malé.mne už asi šibe.predtým by som neviem čo dala za Béčka, teraz mám 75C a zdá sa mi to málo.Ale inak je pravda že sú pekne tvarované a plné, ale i tak by som prijala väčšie.

Môj lekár mi povedal že keď nebudem s výsledkom spokojná do 2 rokoch môžem žiadať zmenu implošov, s tým že budem platiť iba operáciu a imploše budem mať zadarmo.neviem či by som sa však nato znova odvážila.....

Ale čo by som predtým dala za také prsia čo mám teraz...to sme asi my ženy.

martinka54

ihla
mas pravdu musis sa sama rozhodnut. ja idem na opku k cervenovi, lebo tam boli moje kamosky a videla som jeho pracu. na mna velmi zaposobil, ked som unho bola, je velmi prijemny, mily a tak som sa u nho dobre citila, ze sa mi nechcelo ist ani domov.

zuziacik26

pred dvoma dnami som vam sem prispela, ze som sa rozhodla pre operaciu tiez, dakujem za rady..uz som pisala email cervenovi do novamedu a idem sa objednat na konzultaciu :-))). Moj PRVY KROK. Baby chcela by som kuknut vase foto, ako sa k nim da dostat? viem ze mate "galeriu" niekde...

84nika

wendy1 - to je super, ked uz ta menej bolia. Och mne zase teraz, vlastne uz tyzden zacali po 7 tyzdnoch vonkajsie strany boliet, aj ked ruky zdvíham, aj ked to tam stlacím, ci preto lebo sa mi usadzujú al. z niecoho iného, neviem.. :(( A najhorsie na tom je ze ani lekára tam nemám este asi 2 tyzdne. :(

84nika

bodynka - mne napríklad automaticky odstránili aj znamienko, ale mozno aj preto lebo som to mala hned nad tým, kde mám rez. A co sa týka pozicky, tak kamarátka zaplatila polku, a dalsiu polovicu na splátky, splatila to asi za 3-4 mesiace.

bodynka

baby poslala som live lepsie fotky. Odfotila som si i spominane jyzvy ktore by som zaroven chcela dat odstranit. Aj tie znamienka pod jednym prsom. Mam toho:(((

ihla

ahojte. No...sibnuta ihla stale meni nazory :D raz som presvedcena, ze idem do implosov, potom zas, ze kyselina. Teraz zas, ze implose. Tak takato nerozhodna nie som ani pred sladkostami v obchode :D
Mam pocit, ze ak to takto dalej pojde, tak sa s mojsejom stretneme na psychine :)) a plochacka budem do konca zivota :D

Ak si spominate, bola som v chirmede na konzultacke, ale chcem ist este do novamedu, BB (ved tam mi aj nos robili), len neviem, ci oslovit cervena, ci pikulu (pikula mi robil nos a som spokojna. neviem, ci robi aj prska, no viem, ze nejaka babula v galerke napisala ku foto, ze ju pikula operoval)...
poradite mi? cerven ci pikula? (viem, sama sa musim rozhodnut :) )