Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

BarbieOne1
..ja mam pod prsiami 80 a Trška mi hned doporučil 350-360 ml...a asi 2x to okomentoval, že som široka....no čo ja môžem zato aká som sa narodila :-)

martinka54

barbieone
ale ked budes pribehat a chudnut 10kg hore dole, vies ako sa ti to odzrkadli na prsiach?to nie je dobre, este ked priberes, tak dobre, ale ked to schudnes, zacnu ti prsia pocase ovisat. ja si myslim, ze potom by si si mala vahu velmi sledovat.

BarbieOne1

jaj baby ja mam taku dilemu z tzch dvoch velkosti, ze az.. co myslite, aku velkost spravia tie 275 a 295ml? sa neviem rozhodnut.. bojim sa, ze ked priberiem, co je u mna normal niekedy aj 10kg, ked si nedavam bacha, ze budem mat nakoniec 3jky a ked budem stara a nebudem mat na opku, ze mi to bude zavadzat.
jaj viem, ze som asi trosku sisi pri vas ked si davate nad 300.. no co uz.. predsa len je to rozhodnutie na dlho..

wendy pisala, ze vahu prs vobec neciti.. ako ste na tom ostatne? citite, nejaku vahu z predu?

ja nosim stale vysoke topanky. Nebude ma z toho boliet este viac chrbtica co myslite?

BarbieOne1

bodynka

ja si beriem pozicku, plnu sumu. nasetrit nedokazem, lebo musim davat doporiadku byt a zivim mamu a dvoch psov:), lepsie sa mi splaca..

bellinka

Zuziacik:
posli svoje fotky prsnikov pred operaciou ,nemusis tam davat hlavu na mail LIVKE : e.uhrinova@gmail.com, napis jej svoj nick pod ktorym tu vystupujes a ona ti posle stranku na ktorej mame fotky a heslo pod ktorym sa budes prihlasovat :o)))

martinka54

ihla
mne to zdvihla velmi prijemna sestricka a ked som tam bola s kamoskou a kazda sme mali so sebou aj deti, bola som prekvapena, ze do ordinacie nas zobrali spolu aj s detmi a to moja mala vtedy mala iba 14mesiacov, trochu tam vyrusovala, ale doktorovi to vobec nevadilo. ako hovorim bola som milo prekvapena z celeho pristupu