Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Loriblu

Ahojte....vedela by mi niektora z Vas povedat kde je teraz v BA Mudr. Jezovitova?Lebo viem, ze v Estheticu uz nieje:-((
Dakujem

bellinka

Baby sa nesmejte som sa nijak nestajlovala ani nestelovala takze su uplne amaterske tie fotky , ale dala som ich sem aby ste mali aspon aku taku predstavu :o)))))

bodynka

BarbieOne1 a odkial beries pozicku, lebo i ja musim. Tiez sa chceme stahovat z bytu a mam dve macky:DD A som maniak na nakupy a jednoducho nasetrit by mi trvalo strasne dlho.
della k marsalovy , pisu na jeho webe ze posoby v KN, Trnave a v Ba..A cenu mi pisal s mentormi.
Katty_ noo podla mna musi to mat asi jedine pomenene...

Katty_

Bodynka tak to ho potom obdivujem ako to môže stihať, keď ma napr všade terminy. A ja som si stale myslela, že iba v Trnave pracuje. Keď som tam bola na operácii tých uši tak sa mi zdalo, že tam ma dosť objednavok. Možno to ma nejako podelene na určite dni. Ja som si tam mohla sama povedať termin operácie a bolo jedno v ktorý deň, tak ja už fakt neviem ako to môže mať zariadene.

BarbieOne1

della

a aku si chcela vyslednu velkost? ja som chcela take plnsie 2jky, len stale neviem ci by 275ml stacilo..
pod prsiami mam 81, mam siroky hrudnik.. inak som chuda..

najhorisie je na tom, ze si samu seba neviem predstavit potom..

jamimili

Bby co si myslite o interklink???ja by som rada sila mam totiz 70 A len neviem kto je dobry v Bratislave.dakujem

della

Bodynka:
ahoj...môžem sa spýtať, kam ideš na opku za 2.000,- E
..ja som predbežne dohodnuta na konci januara k Trškovi za 3.000,- E...i ked moja opka cez dvorce je vraj cca. o 170 E drahsia
..ale i tak mas super cenu