Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

baby aj ja idem cez pozicku. len mne mama spravila problem - vzala som si 2200 € pozicku na 4 roky, splatka 58,72 € mesacne. a potom mi mama zahlasi, ze 1000 € jej mam dat...ako chapete? je toto normalne? tak som si musela este dalsich 1200 vziat. ako u sibnutych. tak a teraz idem 4 roky splacat 100 € mesacne. super...dakujem ti mami

bodynka

BarbieOne1, no viem ako to chodi.. V mojej banke aj v postovej to vide este viac...Aj keby si to dam len na 2 roky preplatim 300 eur! Za 5 rokov 1000 eur... Nooo nieco vymyslime...

BarbieOne1

bodynka

ja viem, ze je to vela, len banky maju taku strategiu.. kym dlhsie splacas, tym viac preplatis.. mozes si to dat aj na dlhsie a platit menej mesacne, ale prerobis omnoho viac..

Napr. v Slovenskej sporitelni si mozes zobrat pozicku 2 000 Eur, mesacne splacat po 29 Eur na 10 rokov ( preplatis cca 45 tis. Sk )

bodynka

Hugic on mi pisal: naajcastejsie pouzivam a doporucujem implantaty Mentor su velmi kvalitne a su za cca 950 eur.
Ale iste ma aj ine... A na www.euroclinic.sk pisu ze: MUDr. Gabriel Marsal- jeden z najlepších a najskúsenejších plastických chirurgov na Slovensku.
A na www.marsal.sk ma velmi pekne foto prace.
BarbieOne1 no tak som to myslela... 55 eur je dost...

BarbieOne1

bodynka

pozicku si beriem asi z Tatra banky, mam tam aj ucet, tak je to onieco jednoduchsie. Spotrebny uver cca na 4, alebo 4 a pol roka s tym, ze to mam v plane splatit skor. Na 4 a pol roka to vychadza cca 55 eur mesacne ak si dobre pamatam.. Dost sa tam aj preplati, lebo nicim pri takomto uvere nerucis okolo 17% navyse, ale stoji mi to za to. Asi toto ta zaujimalo..

hugic

Bodynka, písala si, že tuším ideš k Marsalovi, ja nad ním tiež rozmýšľam, mám to do TT blízko, je dobrý? a tie imploše ponúka aj iné značky na výber alebo len tie, ktoré ti bude dávať?

1mica1

Caute kočky.Buduci piatok mam opku a chcem sa Vas spytat na velkost implosov:-)Ak si dam 350 a teraz mam dvojky,neurobi mi to obrovske prsia?Je pravda,ze teraz nie su idealne...chcem plne,pevne prsia,ale nie vulgarne.Neurobi mi to nejake velke koziska?
Dakujem :-)