Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

BarbieOne1

urcite si daj 295

pozri si moje prsia v galerke (len sa nesmej :D ) a mne doki povedal, z 350 - 400... tak chapes? a mam 173 cm, 53 kg, pod prsiami 75, boky 96 - povedal mi , ze mam velke boky, tak ze mne take pristanu :)

BarbieOne1

ihla

tak drzim palce, aby si to vsetko uspesne splatila, mozno aj skor:-) nieje sranda splacat, to uz mam odskusane:-(
a uplne rozumiem ludom, ktory "nedokazu nasetrit".. by som mala byt "vzorovy priklad":-)))))

BarbieOne1

della

ja mam teraz asi polky. sranda mne povedala dr. ze 275ml. budu dvojky, 295ml. take plnsie dvojky, dva a pol.
Kazdemu to spravi nieco ine:-)

A uz viem co asi spravim:-)) kedze sa neviem rozhodnut ci 275ml, alebo 295ml, tak predtym nez jej budem volat v pondelk si hodim mincou:-)))

Je to strasne maly rozdiel, preto neviem coho sa tak bojim..
Pri 275ml. mam pocit, ze t bude malo a pri 295ml, ze ked priberiem, tak budem mat velke prsia a to by mi uz moc neslo asi..

della

Bodynka...

dakujem za radu prave som sa objednala dr. Maršalovi na konzultačku....akurat spomínal, že v TT by ma vyšla opka drahšie ako v Komarne...tak som zvedava na tu cenu....lebo dnes mi v PN povedali 2.200 EUR /ale tam by som nešla ani zadarmo/a dr. Trška 3.000,-

..u dr. Maršala to bude už moja posledna 3-konzultačka
a podla toho sa rozhodnem

della

BarbieOne 1

ja mam velkost 1,5 a 350-360 ml mi spraví plnšie 3-ky...to by mi aj tak vyhovovalo...záleží to aku mas velkost teraz

Dnes som bola na druhej konzultačke v PN..u dr. Sisku....ale bola som sklamana...bola to "rychlovka", dost velky nezaujem... ale tiez mi doporučil ako Trška anatom.imploš a pod žlazu...takže este by som vyskušala dr. Maršala

ihla

BarbieOne1

vo VUB. Lenze ja tam mam ucet akoze s mamou, ze obe sme ako majitelky...to bolo tak, ze najprv to bol mamin ucet a potom som sa aj ja dala na tento ucet. a mama tam ma vela vyhod ako dlhodoby klient. Preto mam vyhodnu pozicku. No vyhodnu ako vyhodnu, preplatim 850 ewri. dost... :( ale co uz narobim, ked nedokazem nasetrit?

della

BarbieOne 1

ja mam velkost 1,5 a 350-360 ml mi spraví plnšie 3-ky...to by mi aj tak vyhovovalo...záleží to aku mas velkost teraz

Dnes som bola na druhej konzultačke v PN..u dr. Sisku....ale bola som sklamana...bola to "rychlovka", dost velky nezaujem... ale tiez mi doporučil ako Trška anatom.imploš a pod žlazu...takže este by som vyskušala dr. Maršala

bratislava

dievcata poradte prosim dobreho chirurga v bratislave. chcela som ist k trskovi, ale ten je uz len v ruzinove a z tej nemocnice nemam dobry pocit:-(
raczy na mna nezaposobil...
dakujeeem

BarbieOne1

ihla

mne tiez mama zahlasila, ze chce na vianoce plastove okna:-) uz teraz som bez penazi, koly vsetkym zalezitostiam predop. vys., sono atd, darceky..