Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

ihla

vacsinou co som pozerala fotky bab co maju 325ml, tak maju podla mna najkrajsie prsia z maleho zakladu. ani velke, ani male. jedna holka si dala dokonca vysoky prof. a bolo to este krajsie.
mne sa 325ml nezmesi, tak nad tym ani nerozmyslam:-)

ihla

BarbyOne1

Tak to mam a obrovskuuu :)
Ale dost uz bolo o postavickach. Podme prsia preberat.

Ja som sa tak hlbsie pozrela do galerky a predtym som bola presvedcena, ze chcem 350, no neviem, ci nepojdem na 325 .. co vy na to baby?

BarbieOne1

ihla

tak to nechapem ani ja:-) no mam take kamosky.. niekedy im zavidim pekne tvarovanu postavicku:-)))
to co mas ty na ranajky, tak mam ja na cely den:-)) kebyze zjem viac, tak za chvilu mam 70kg a to neprehanam:-) takze mas vyhodu v spalovani:-))

bodynka

ty chces aku velkost? som to nenasla...

ihla

BarbieOne1

v pase? no neviem a momentalne to ani nechcem vediet :D zerem ako svina nenazrana stale (trebars dnesne ranajky - tvarohova activia, kinder mliecny rez, balik kesu orieskov a balik trubiciek :D )
ale ked ma doki meral, tak 76 som mala :(
nerozumiem, ako mozu mat niektore dievcata 60, to je snad nemozne.

BarbieOne1

ihla

v pase mas kolko? ked budes mat viac ako 300ml tak ti to urcite pojde, kedze mas vacsie boky, to pekne ukaze..
Niekedy by som aj ja brala aspon trochu vacsie boky, nech niesom ako doska aj z boku:-)))))

bodynka

della supeeer... Tak v KN to vide do 2000? Aaa snad to nebude o moc drahsie.. Hlavne som aj zvedava aky na teba spravi dojem. Platis i za konzultaciu.. Zaujima ma co hovorite po konzultacii- hlavne ked idete aj na dalsie konzultacie.. Ze?"ozvem sa ako sa rozhodnem"..alebo co?

BarbieOne1

ihla

ty mas podobnu velkost ako ja ked sa trochu zaklonim:-)

ja mam boky oko 88 cm, pas 73cm ( aj keby som vazila 40kg, tak v pase nebudem mat 60 cm:-)), tak v tomto sme trosku ine.. ale tuho rozmyslam aj nad tymi vacsimi, ved mlada som len raz:-)

ihla

bellinka

tak toto su asi jedny z mala z nad 400, co sa mi pacia :) su velke, ale nie az tak, ako maju niektore dievcata v galerke. Pacia sa mi. Dam si aj ja 450 :D to bol zart, ved mi ma roztrhlo haha.

wendy1

no ako sa mas? ;-)

ska38

kedy budes mat ty opku? nechce sa mi to tu hladat.... a u koho? cervena?