Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

posli svoje fotky prsnikov pred operaciou ,nemusis tam davat hlavu na mail LIVKE : e.uhrinova@gmail.com, napis jej svoj nick pod ktorym tu vystupujes a ona ti posle stranku na ktorej mame fotky a heslo pod ktorym sa budes prihlasovat :o)))

tanda

BarbieOne1:

ty mas pod prsiami 81 a nezmesti sa ti 325? zavisi to len od obvodu pod prsiami? ja mam len 73 a to som chcela 325-350 .. :(
no zajtra idem na konzultaciu, tak uvidim, co mi povie doktor..

84nika

BarbieOne1
podla toho kam to ides do nemocky, ja som brala papuce, nejaké pohodlné oblecko, ked som nechcela tak nemusela byt v pyzame, zakreslovali ma vecer, a ráno som isla hned ako prvá na opku no a zaplatené som mala tusím tyzden alebo dva pred opkou, a mala som pokoj... hehe. A jedlo som tam mala lepsie ako doma, a aj dost toho dávali..

BarbieOne1

Baby ja vam tak rozmyslam.. Co vlastne potrebujem do nemocky? pyzamo, papuce, nejake jedlo?

A kedy vas zakreslovali? den predtym? dr. mi to zatial nepovedala, alebo som zabudla.