Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

BarbieOne1
aha, uz viem ty ides k tej doktorke Simonovej - ked sa nemýlim. ;-) Ja tiez som bola v ruzinovskej ale nie v tej hlavnej budove ale v zadu v tej 3-poschodovej... No nezabudni este kefku, uterák, sprchovacý, malovatká zbytocne, a to je asi vsetko. Co sa týka tvojich implosov, podla mna by nemala boliet chrbtica, ja na svoju výsku a váhu (158/45 kg) mám 225 ml a vobec necítim ze ich mám + som mala uz svoj základ. Teraz mám plné dvojky.. A ja tiez nosím vysoké topánky.. :))

BarbieOne1

Baby pleas odpovedzte mi na tieto dve otazky este som na ne nedostala odpoved a dost ma zaujimaju..

1.) Pri vacsich impl. nemate pocit, ze su tazke? Necitite to moc na chrbtici? Alebo sa citite tak akoby ste ich ani nemali..?

Nosim stale aj vysoke topanky, robia mi lepsiu postavu a uz z toho ma boli chrbtica, bojim sa, ze ked si dam vacsi impl. tak moja chrbtica utrpi este viac..( Prepacte ak prehanam )

2.) Co myslite kolko moze spravit, teda ake cislo 300ml gulaty imp. pri mojich mierach? (81cm pod p., 172cm, 52-53kg)Aspon co si myslite.. viem, ze vysledok moze byt iny..

Dakujem vopred za odpovede:-)

BarbieOne1

tanda

no ono zalezi aj od obvodu hrudniku, aj od koze, aj od celkovej stavby tela, aby ti nahodou nevytrcali z boku atd. to doktor posudi kolko sa ti tam zmesti..

BarbieOne1

84nika

ja idem do ruzinovskej nem. v BA. No myslim si, ze to aj tak spravim, nebudem sa zbytocne nabalovat:-)..

Uz na mna idu prve stresy z operacie, fu po poslednej som mala take bolesti, ze som chcela umriet, tak teraz budem poriadne vyklepana:-)) Ale urcite niesom sama, je vas tu mnoho co sa bali a dobre skoncili, to ma ukludnuje..

bellinka

Tanda: citim sa uplne skvele, dnes osm konecne komplet poupratovala byt, ale samozrejme nerobim nic namahave ale da sa to...uz sa nedalo mi pozerat na tu spinu ha ha....tak ako ta kolegyna spominala nejaku bratislavcanku tak to som mohla byt jedine ja ha ha nahodicka super ...ja mam pod prsiami 75cm , cize som strasne chuducka ale ja som mala kozu po kojeni a chcela som aj velke prsia aj vyplnit tu kozu...dnes mi akurat volali z chirmedu ze ako sa citim , ci som v poriadku , ci nemam nahodou nejake komplikacie tak som sa potesila , povedala som ze nastastie nemam nijake komplikacie ze sa citim uzasne a ze pozdravujem lekara hi hi

tanda

dakujem belinka.. ako sa teraz citis? ja idem zajtra do chirmedu, tak sa tesim.. som zvedava co mi doktor povie..kolko mas mala pod prsiami, ked mas 450? bola tam aj priatelova kolegina, akurat minuly tyzden bola na kontrole a vravela, ze tam bola baba z ba, tak ma napadlo, ze si to mozno bola ty :)