Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

jamimili

tak ono to zalezi od toho ake velke prsia by si chcela mat a od toho kolko ml sa ti zmesti, to ti povie jedine lekar:-)

ale prepokladam, ze si dost drobunka, ked mas cez prsia iba 71cm, tak si myslim ze od 200ml do 250ml by ti mohlo ist a bolo by to ok, pri tych 250 dost ked mas taky uzky hrudnik. pod 200ml sa neoplati zvacsa ist pri tolkych peniazoch a vysledku. kolko merias? kolko mas obvod pod prisiami?

jamimili

ababy tak mi poradite co stym interklinikom su dobry???....Chystam sa na konzultaciu...Mam cez prsia 71 cm-takze su to malinke acka....meriam 168 cm a mam 52 kg...poslem Livke foto hned akosa pofotim:-)...mam uz dve deti takze daslie ani neplanujem.kolko ml by bol pre mna???dakujem kazdej za odpoved

84nika

Barbie
chod do tých 295ml, najprv sa ti nebudú zdat, ale potom po pár tyzdnoch si povies te si mohla íst aj do väcsích (poznám to), i ked medzi tými dvoma uz velký rozdiel neni, a ty más na to aj výsku, tak smelo do toho :) Tak sa ti to uz blízi a cez vianoce si aspon tak ci tak oddýchnes, drzím palce. Ved ale aj tak vsetko bude Ok. :) Inak aj wendy1 bola pred 2 tyzdnami v ruzinovskej...

BarbieOne1

84nika

dakujem pekne, za ukludnenie:-) idem 22.12 cca 10 dni, teraz vsetko vybavujem, tak mi to pride vsetko take zive ako za tych 10 dni:-)

no mam si do pondelka vybrat medzi velkostami 275ml a 295ml. doktorka mi povedala, ze sa jej skor paci na mne tych 275ml, ze som taky babikovsky typ:-) hoc ja si to nemyslim:-))) ale zas na druhu stranu sa bojim, ze mi to na take pekne plne dvojky nebude stacit, kedze mam siroky hrudnik a teraz skoro nic. Tak uvazujem aspon nad 295ml. Do viac sa uz bojim.

Idem k dr.Simonovej

84nika

BarbieOne1
a nestresuj, nemás sa coho bát, vsetko dobre dopadne, neboj tam si v doprých rukách, aj na opracke je zlatý personál..
Na mna vtedy tiez 2 týzdne predtým dosli také stresové stavy, ale potom uz vobec nic, ani noc predtým minic nebolo.
Kedy to vlastne ides?