Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

1mica1

ak maš už teraz dvojky a dáš si 350ml imploše to asi fakt budú plné štvorky.
Ja mať niekedy dvojky nad opkou ani nerozmýšľam.
Ale dôležitá je asi postava celkovo.
A kolko máš teraz pod prsiami a cez prsia a aká si vysoká?

BarbieOne1

to ti musia povedat jedine na klinike ci maju volne terminy v tej dobe. ak by nemali tak skus potom inu. urcite sa niekde najde dobry lekar, ktory ta zoperuje.. poprip. mu donesies nejaku bombonieru:-))

jamimili

BarbieOne1 tych 71 som sa sekla ma 81 cez prsia-pod prsiami sa musim zmerat...myslite ze by i to stihli urobit do zaciatku marc???v juni sa vydavam tak neviem??---inak mam 29 rokov a dve deti....

BarbieOne1

1mica1

no vacsina sme tu momentalne ako sledujem baby co ideme zo zakladu minimum do vacsich. ty ako si spominala mas teraz dvojky a chces impl 350ml. podla mna to budes mat take Dcka. Tiez si neuviedla ako si napr. vysoka kolko mas pod prsiami atd.. aj od toho to velmi zalezi.

1mica1

Baby,fakt Vam dakujem za vycerpavajuce odpovede....som myslela,ze tu si baby radia a pomahaju,ale zrejme som sa sekla,tak uz sa Vas nic pytat nebudem :-(((

BarbieOne1

ihla

no lenze zalezi aj od koze kolko mas asi ja mam menej:-)) hoc taku hrosiu:-)). a v podstate som chcela aj dvojky, tak som spokojna.. kazdopadne to pri mojom nic bude velka vyhra:-)))

ale ked mi vide next tyzden cas a nejaky dr. bude mat volno, tak len zo zvedavosti vybehnem co mi povie..

ihla

BarbieOne1

ja nerozumiem tej doktorke, ze ti tak malo povedala. chod este k niekomu inemu na konzultacku, aspon sa opytat, kolko by ti on dal. Ved my dve nemame velky rozdiel medzi prsiami - co do velkosti a ak mne povedal dr. ze 350 - 400 a tebe 275 - 295, tak to je dost rozdiel.

Mery NR

baby, je tu niekto komu robili prsia v Nitre??
alebo máte nejaké odozvy na Mládeka alebo Zamboja??
Dakujem pekne za odpovede!!

BarbieOne1

Ihla

dakujem. asi som rozhodnuta pre vacsie:-)

pokial mi lekarka nepovie, ze to nebude prirodzene:-). totiz este povedala, ze moje foto hodi do kompu do nejakeho programu a ono to ukaze pokial su "nove prsia" prirodzene. ale myslim si, ze tych 295ml nieje tak vela aby to nebolo prirodzene...

predsa aj pri skusani velkosti ta podprda a v nej sil. vycpavky ukazu viac ako ked je silikon nakoniec pod svalom v tele...