Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

pravdepodobne interklinik...nechcem uver z banky ved uvidim co mi povedia...vobec netusim kolko ma to vyjde v interklinik,viem ze chcem anatomicky tvar pod sval ci ako.-)))max 325ml....

84nika

jamimili
jaj, a som zabudla ze ona to riesila cez tú kliniku, a nie cez banku al. tak.. Tak skús si to tam zistit kde ta budú operovat. ;)

84nika

jamimili
sa spytaj tam ci oni nie sú zazmluvnený s nejakou spolocnostou cez kt. mozes na splátky. .. neviem, viem ze kamarátka v BB zaplatila ca. 1100€, a ostatných 600 splatila asi za 3-4 mesiace, ale nespomínala ze by preplatila, mozno aj áno ale urcite nie o vela, a asi aj preto lebo rýchlo to splatila.. hm...

BarbieOne1

jamimili

pri 1000 Eur preplatis okolo 6-9 tis Sk.

Na dva roky v TB mi to vyslo okolo 50 Eur mesacne. Mala som volakedy uver.

jamimili

Mylsim ze mne by stacilo 300ml,uvidime...inak neviem ako je to na spaltky chcem dat 1000 eur a ostatne splacat...nevie niekto ako to chodi???pls

84nika

1mica1

a ved lekár kt, ta bude operovat ta o tom neinformoval ze asi jaký bude konecný vysledok? My bohuzial nepoznáme tvoje miery, kedze si to neuviedla, a takto sa to tazko posudzuje na "slepo"....