Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Ska : je mi skvele uz od 5.dna po op chodim normalne po vonku a poviem ti ze hybat sa je najlepsie co moze byt..samozrejme sa nesmies namahat, nic dvihat...ale vcera som bola na vianocnych trhoch , dnes v kike a nic ma neboli , ved sa musim aj nejak unavit....jedine co nedokazem si este umyt vlasy tak to ma stve...cela ta moja rekonvalescencia po op bola a je skvela a uz ma ani nenapada ze ma nieco bolelo

ska38

BarbieOne1,
kedy presne ..tak to neviem.
Chcela som prsia,hlavne aby vyzerali prirodzene.Kamoska/CZ/ma krasne silikony ale ma len 270ml,tak som bola az zaskocena , ked mi Dr navrhol 350ml.Myslela som si ze max mi povie 300ml.Riesila som to tu kazdy den ci 300 alebo 350ml.Velmi sa mi pacia prsia ake ma Dominique,ma 325ml,u toho isteho Dr.
A ten rozdiel je minimalny 325ml a 350ml.Tak som skoncila s premyslanim a rozhodla na 350ml.Uz som to tu spominala, ze uz nechcem stat pred zrkadlom a rozmyslat ci sa pozeram na chrbat alebo na hrudnik.

bellinka

Mica nemozes sa nas pytat na veci na ktore ti jednoznacne odpovie len lekar..prepac , ale piseme si tu skusenosti a co a ako chodi ...musia baby ktore su tu nove pochopit ze mi nemozme vsetko zodpovedat :O)))) !!!!!!!!!!

BarbieOne1

jamimili

ono to zalezi od doktora kolko ma prace, ci robi vo viacerich nem. atd..
napr. ja som bola na 1 konz. asi pred mesiacom ked som si zmyslela toto vsetko po sledovani programu na tv reality zone:-))) plast. chirurgia.. a na opku idem 22.12.

niektory doktori co som pocula objednavaju aj niekolko mes dopredu. podla vytazenosti.. u niektorych si mozes vybrat..

ska38

uz vies o kolkej ides? ja este presne nie ale asi okolo obeda..

aku si chcela vyslednu velkost? vedela si presne co chces, alebo si to nechala na dr.?

jamimili

Baby kloko to trva od konzultacie???ja idem na konzultaciu 17.12 k racovi alebo k hederovi.neviem ktory tam bude

BarbieOne1

ska38

no jo.. uz to pomaly zacinam brat ako hotovu vec.. snad nebudeme mat komplikacie:-)..
budem v ten den na teba mysliet:-)))

mas uz vsetky pred op. vysetrenia vybavene?

ska38

BarbieOne1,
tak sa nam to blizi,tiez idem 22.12,to budu vianoce...uf
ja by som tiez dala 295ml...minimalny rozdiel.
ja mam pod 77cm a ide mi dat 350ml...