Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

bellinka tusim nemozes spat :D no ja som dvihala deti uz asi 15 dni po opke.ale nie pritulit si ich,ale len som ich niekam vylozila,zlozila,prelozila..
este ani teraz si ich neberiem na ruky tak,ze by som si ich pritisla k sebe.
ked ich chcem objat,tak oni stoja na zemi a ja sa k nim pritulim. ale oni niesu naucene byt mi na rukach :)
predsa su dve a dvojicky sa nemozu naucit na ruky,lebo by mi chrbat uz uplne odisiel :P
teraz v stredu to bude mesiac,co som po opke. teba operovali v stredu,to bolo presne dva tyzdne po mojej opke. mna tiez operovali v stredu :)

bellinka

Wendi :
ano sme uz na tej druhej strane uz nakupujem tricenka aj cez internet , riadim sa podla toho ze teraz mam cez prsia 95cm , a kupujem hlavne tricka s holym chrbatikom ha haeste si na ne sice pockam kym ich obleciem ale tesim sa...
Ked sa tak zamyslim nad tym tak to nebolo nic strasne ta operacia , bola som v septembri na operacii oci laserom a tiez ssom si 4dni pretrpela na tabletkach od bolesti , a tiez to dost bolelo ale ked uz je dobre tak uz sa vam nevynara ta bolest, proste na to clovek zabudne a uz sa nad tym len pousmeje :O))))

bellinka

Wenduskaaa:
som rada ze si napisala...tak na stichy idem 21.12.dovteedy to asi budem mat tak prelepene,, sakra uz ma to zacina aj svrbiet a dnes som prvykrat citila ze ma svrbia uz aj jazvy, tak to je dobre znamenie no nie???ja by som si to asi sama nezlepila tie leukoplasty nemam na to :o))) asi to kazdy lekar naozaj inak polepi alebo dokonca nepolepi :o)))
Dufam ze sa ti polepsi s tou chrbticou , ja napriklad chodim jak blbec este taka pokrcena zo zvyku a straaaasne ma vecer boli tak krcna chrbtica, zeby sa u nas doma uzivil maser ha ha a krize ma len niekedy bolia napriklad ked umyvam riad...
Wendi a kolko uz mas prosim ta po op ked uz mozes dvihat deti??? lebo uz sa neviem dockat ked si zodvihnem a pritulim krpca

wendy1

inak baby,tie co mate po..

kedy vam doktori dovolili lezat na boku?

ja som bola vcera na rtg a tam som bola bez podprdy samozrejme a kazali mi lahnut si nabok. no vobec to nebolelo,len to bol divny pocit,som sa bala,ze sa nieco stane prskam :D
inak ta jedna sestricka na mna divno pozerala :D lebo som si lahla na chrbat a prska stali :DDD nepadli nabok ako zvyknu prirodzene :) tak normalne ostrila zrak,ze preco mi tak stoja asi :DD ;)

wendy1

tanda mne tiez doktor navrhol 305ml a sla som do 350ml a nelutujem!! 305 by boli male! a ak sa rozhodujes medzi 325 a 350,tak to je asi jedno,to nieje velky rozdiel.

xixi taketo otazky som tu kladla aj ja nedavno a dnes radim :D

bellinka a sme na druhej strane mosta ;) paradny pocit,ze? :))

ozaj zabudla som napisat,deti su uz zdrave klop klop klop,aj muz,uz len ja soplim a kaslem. tak super,muz sa uz vyspi konecne :)

wendy1

ahojte babule! :)
ska,bellinka
no citim sa tak vselijak,viroza ustupuje,ale pomaly. chrbat boli stale,vcera som bola aj na obstrekoch ale moc nepomohli teda :/
no ale prska su v pohode v podstate. dviham deti a nic ma neboli :D ale mam ich dake precitlivele. nieje to ani tak bolest,ale taky zvlastny pocit. hrozne mi vadi ta podprda. ked si ju dam dole,tak mi je najlepsie. ale podstivo ju nosim,davam dole len ked sa idem sprchovat. no vtedy si to uzivam :)

lavy dvorec a bradavku si stale ale necitim a ani spodok prska :/ ale stale nestracam nadej,ze sa citlivost vrati nereaguje ani na zimu,viete,ze dvorec sa stiahne,ked je vam zima a mne sa nestiahne :( to vyzera divne.

belli,pozrela som tvoje foto,no super! :) fakt niesu nejake mega,ale krasne väcsie prska. i ked oni sa este hodne zmenia :) mne sa tusim menia kazdy den :) ved nafotim,ako asi teraz vyzeraju a poslem foto.

inak preco to mas tak prelepene?? ja som take nic nemala.. ale kazdy lekar to zrejme robi inak.kedy ti bude davat ten kamarat prec stichy?

bellinka

tanda:
je strasne tazke radit dievcatam ktore nevedia co chcu....nemyslim to v zlom , len proste musis mat nejaku predstavu ak ju mas vytlacis si nejake fotky co niekde najdes na internete alebo v nasej galerke a ukazes to lekarovi nech ma lekar predstavu co chces..ja som vedela ze chcem ist do najvecsich , ze chcem ist do gulatych , najprv sme boli dohodnuty na 400ml max a predstav si povedala som si ze chcem 450 a povedali ,,prajete si to, je to mozne , splnime vam to" a toto si na chirmede neskutocne vazim , samozrejme ze to nepojde na ukor mojho zdravia, lebo od toho by lekari nesli...aj ja som si vytlacila nejake fotky aj ako to ma vyzerat aj ako to nema vyzerat a boli velmi radi :o))))))

tanda

ahojte.. dnes som bola na konzultacii v chirmede.. poskusala som nejake velkosti a rozmyslam medzi 325 - 350 okruhle vyssi profil, pretoze som dost utla.. doktor navrhol 300, aby vyzerali co najprirodzenejsie, no mne sa to zda malo.. vravel, ze by sa mi tam zmestilo aj 400, no do toho by uz velmi nechcel ist a ani ja nie..ukazoval mi nejake fotky a mal tam babu co mala prsia take ako ja, mozno este trska mensie a dal jej 375 a mala ich podla mna krasne.. poslem do galerky svoje foto, popozeram vase a nejak sa rozhodnem.. bola by som vdacna aj za vas nazor, co sa tyka velkosti..

bellinka

wendiii::
a co ty ako sa mas??? a ako sa maju deturence??? moj syn sa tak zabyval u mojho otca, ze ked ma vcera po 10tich dnoch videl tak ani ho to netuklo a tak som sa aj rozplakala ze mu nechybam , mi to nejak prislo luto ,este si ho aj tak nemozem zobrat lebo ho nesmiem zdvihat ...hadam sa to potom znova vrati do tych nasich kolaji, ked mama bola prenho naj (blizsia osoba):o((