Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

Loriblu - no ja si myslim, ze by ta mohol odoperovat ktorykolvek lekar, ci myslis, ze kvoli predsudkom by ta niektory aj odmietol? podla jezovitovej usudzujem, ze si z ba alebo okolia, tak tu prichadzaju do uvahy dr. guba, trška, fabry, minarovjech, .... Ja osobne som bola u fabryho a je to velmi malicka klinika, iba fabry a sestricka a na zakroky k nim chodi dohodnuty anesteziolog, tusim dr. hraško. Takze z hladiska diskretnosti je to velmi vhodny kandidat, ale urcite odpurucam aj inych dr.
Vela stastia pri realizacii sna, sice o tejto diagnoze vela neviem, ale je mi jasne, ze to nie je len vymyslel dnesnej doby a clovek to dostane do vienka, uz len sa s tym naucit zit a hlavne to naucit okolie.

Loriblu

Ahojte...dakujem za info ohladom MUDr Jezovitovej:-)
Nechcem tu nejak narusat Vasu komunitu, ale citam si tu Vase prispevky uz nejaky cas a chcel by som sa mozno s Vami poradit /ak bude niektora z Vas ochotna/ aj o inych doktoroch na Slovensku, ktory by mi mozno vedeli splnit moju poziadavku.
Viem, ze moja poziadavka je na slovenske pomery bizarna a vela z ludi bude mat predsudky, ale je to moja volba a snivam o nej uz velmi dlho.Ale bohuzial, nie som fyzicky normalna zena...som transvestita a chcel by som si naozaj dat zvacsit prsia implantatmi.Mozno sa tomu vacsina z Vas zasmeje, ale verte mi, ze viem o tom uz dost...uz dlho to planujem a setrim si na to a teraz na jar by som to chcel konecne zrealizovat.
To co by som chcel....su gulate implantaty, vysoky profil a moja realna predstava o velkosti sa pohybuje niekde medzi 400-450ml /samozrejme bude zalezat na tom, kolko ml by sa mi tam zmestilo/.Inak len kvoli predstave...mam 175cm,64kg...pod prsiami 82cm...cez prsia 91cm /myslim ze mam dostatocny tukovy zaklad aby sa mi tam zmestili aj vacsie implantaty/...pas mam 78cm a boky 96cm.Moja postava ani zdaleka nieje idealne zenska...ale snazim sa ju pomaly dotvarat k mojej spokojnosti a zvacsenie prsnikov je to, po com tuzim uplne najviac.
Nechcem tu velmi rozoberat preco to chcem podstupit, co ma k tomu viedlo /mozno neskor niekde do mailu/, ale chcel by som Vas vsetky poprosit, ak by sa tu nahodou nasla nejaka dobra dusa ktora by mi dokazala poradit...tak budem velmi rad.
Ide mi o to, ze chcem uz zavazne oslovit niekoho, kto by mi vedel tie prsia urobit a chcel by som od Vas pripadne nejake tipy na doktorov na Slovensku, u ktorych si myslite, ze by bolo u nich mozne tuto operaciu diskretne podstupit, ktory maju ludsky pristup pripadne skusenosti s niecim podobnym.Ja osobne som bol v kontakte zatial len s MUDr. Jezovitovou, ale to bolo este pred rokom a rad by som skusil pripadne aj ine odporucania.
Ak by mi teda niektora z Vas vedela poradit, moze napisat sem alebo mi moze napisat mail.
Dakujem Vam vsetkych za pochopenie:-))

wendy1

neboj na nicom neficim :DD len dvojky mavali koliky 3 mesiace,ked sa narodili a potom maly mal reflux,takze nespaval cele noci a uz som si proste zvykla nespat :)

ale ja som bola vzdy taky nocny vtak. a teraz ked mam kvoli prskam spat na chrbate,co ja nenavidim,tak aj preto sa mi nechce spat.
nevies kedy baby zacali spavat na bruchu po opkach? necitala si to niekde?

wendy1

:DD noo,vesele to budes mat :D

nase dvojky zasa neskutocne zacali rozhadzovat,vsetko,co mozu vyhodia zo skrin a tak.. ale dost o detoch,toto je tema o prskach :)

uz sa mozes zohnut? mna to dost bolelo,ked som sa zohybala.. a co vstavanie z postele? uz v pohodke vstanes sama??

bellinka

wendi :
a ty na com ficis ked sa tak sprosto opytam ked pri 3detoch niesi vecer unavena :O))))))))))))))))))))?????

ja najradsej nakupujem na mimiaukciach.sk alebo na mimibazare.sk najdes tam snad vsetko :o)))ja totiz nenavidim nakupovanie v obchodoch , ja na to nemam nervy sa mi nechce hrabat v tych kopach a regaloch .o))

bellinka

ja som vcera bola za malym u nasich a on ani tak nechcel ist na ruky ale ked som sedela tak mi vyliezol na nohy a chcel po mne lozit co nikdy nerobil tak som nechapala a on svinacik chcel po mne len vyliezt na stol , on strasne co som s nim neni zacal skumat a vymyslat , budem mat co robit aby som ho doma ustrazila abyy mi niekam nevyliezol :o)))

wendy1

no ja mam doma tri deti a unavena nie som :DD a chodim spavat okolo 2h :P

bellinka,na akych strankach tie tricenka??

bellinka

wendi :
no ked nemam maleho tak sa ani neviem unavit do vecera a nemozem spat sakra ..uz sa tesim ked budem mat maleho a chodit budem spavat o 21hod ha ha

wendy1

inak dnes som bola dat strihat psa,ma okolo 8kg a toho som v pohode mala v naruci,uplne pritisnuteho k sebe a nic nebolelo,tak asi by som mohla aj deti,ale radsej este nie. im to nechyba,tak radsej este pockam. lebo maly je strasne zivy a hrozne sa jasi na rukach,tak nech ma nekopne alebo tak. a nemozem zobrat na ruky len malu,lebo on by ziarlil a chcel by tiez. :)