Ahojte...dakujem za info ohladom MUDr Jezovitovej:-)
Nechcem tu nejak narusat Vasu komunitu, ale citam si tu Vase prispevky uz nejaky cas a chcel by som sa mozno s Vami poradit /ak bude niektora z Vas ochotna/ aj o inych doktoroch na Slovensku, ktory by mi mozno vedeli splnit moju poziadavku.
Viem, ze moja poziadavka je na slovenske pomery bizarna a vela z ludi bude mat predsudky, ale je to moja volba a snivam o nej uz velmi dlho.Ale bohuzial, nie som fyzicky normalna zena...som transvestita a chcel by som si naozaj dat zvacsit prsia implantatmi.Mozno sa tomu vacsina z Vas zasmeje, ale verte mi, ze viem o tom uz dost...uz dlho to planujem a setrim si na to a teraz na jar by som to chcel konecne zrealizovat.
To co by som chcel....su gulate implantaty, vysoky profil a moja realna predstava o velkosti sa pohybuje niekde medzi 400-450ml /samozrejme bude zalezat na tom, kolko ml by sa mi tam zmestilo/.Inak len kvoli predstave...mam 175cm,64kg...pod prsiami 82cm...cez prsia 91cm /myslim ze mam dostatocny tukovy zaklad aby sa mi tam zmestili aj vacsie implantaty/...pas mam 78cm a boky 96cm.Moja postava ani zdaleka nieje idealne zenska...ale snazim sa ju pomaly dotvarat k mojej spokojnosti a zvacsenie prsnikov je to, po com tuzim uplne najviac.
Nechcem tu velmi rozoberat preco to chcem podstupit, co ma k tomu viedlo /mozno neskor niekde do mailu/, ale chcel by som Vas vsetky poprosit, ak by sa tu nahodou nasla nejaka dobra dusa ktora by mi dokazala poradit...tak budem velmi rad.
Ide mi o to, ze chcem uz zavazne oslovit niekoho, kto by mi vedel tie prsia urobit a chcel by som od Vas pripadne nejake tipy na doktorov na Slovensku, u ktorych si myslite, ze by bolo u nich mozne tuto operaciu diskretne podstupit, ktory maju ludsky pristup pripadne skusenosti s niecim podobnym.Ja osobne som bol v kontakte zatial len s MUDr. Jezovitovou, ale to bolo este pred rokom a rad by som skusil pripadne aj ine odporucania.
Ak by mi teda niektora z Vas vedela poradit, moze napisat sem alebo mi moze napisat mail.
Dakujem Vam vsetkych za pochopenie:-))