Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

bellinka!
Pokial viem,tak ja som sa Vas dievcat pytala aku velkost mi urobi 350,ked mam teraz dvojky.A neskor mi baby aj odpovedali za co im dakujem,takze to nemusi zodpovedat jednoznacne len lekar.A vacsinou sa tu bavite o velkostiach a radite si,tak som predpokladala,ze poradite aj mne.Ale dobre,kto nechce neporadi...

1mica1

BarbieOne,84nika,dadus35

Tak dievcata,teraz dakujem za odpovede naozaj:-)
Som si nemyslela,ze mi tych350 spravi az Dcka!Doktor mi odporucil minimalne300,ale mne sa to zdalo malo,ked tu vsetky spominate,ze vzdy idete radsej do vascich.Na moju otazku ci sa mi zmesti aj350 povedal,vraj ano,ze tam mam dost koze.

Ja mam pod 75,cez88 a vysku 172,ale podotykam,ze su po kojeni.Cize vrch prs bez podprdy mam uplne plochy...

Loriblu

atram: Jezovitova sa vtedy k tomu postavila vcelku pozitivne, ale boli sme spolu iba v pismnom kontakte....ja som vtedy iba sondoval situaciu ci je to vobec u nas mozne takyto zakrok podstupit.
Preto teraz ked uz som definitivne rozhodnuty ho podstupit a mam aj na neho nasetrene tak som chcel vediet kde teraz ona posobi....ale nebranim sa ani inemu doktorovi a preto som aj sem napisal, aby som zistil este nejake informacie ktore by mi pomohli v konecnom rozhodovani.

atram

Loriblu - tak potom je asi dobre napisat vybranym lekarom ako ti radila bellinka, a po pravde a od srdca to "vyklopit" uz podla prvotnej reakcie uvidis ci vobec ist na osobnu konzultaciu.
Ja ako laik tazko posudim, co vhodne je a co nie, neovladam dokonale stavbu tela a rozdiely medzi muzskym a zenskym, aku mate elasticitu koze atd..... ak najdes ochotneho lekara na zakrok tak toto vsetko ti urcite zodpovie, ale je vela zien ktore boli pred zakrom uplne a to doslova ploche a telo a a koza implantat v pohode prijal, tak v tom by som problem nevidela. Ako sa vtedy k tomu postavila jezovitova?

della

Bodynka

neviem kolko to vyjde v KN...niektorá kočena to spomínala, že okolo 2.000 E
..ved uvidim,v piatok co mi povie Maršal...inak bol fakt suprovy v telefone..

..bola som na 2 konzultaciach - ale neplatila som...je to grátis...a čo hovorím??, presne ako si napisala....že si to premyslím a v prípade zaujmu sa ozvem....len u Tršku to mam dohodnute tak na 90%...ale kedže kočky píšu, že i dr. Maršal je šikovný...tak teraz sa rozhodnem podla ceny..lebo je fakt rozdiel zaplatit 3.000 alebo 2.000

dr Siska Peter v PN...je starý pan a pripadal mi taky špinavy brrrr....a možno sa mu už aj ruky trasu :-)

della

BarbieOne1

myslím, ze by si mala ist do 295 ml...je to minimalny rozdiel
..hmm... inak fakt, že každy lekar povie inu velkost...ja mam vyšku 163 cm a určite idem do 350 ml

Loriblu

bellinka, atram

Ano, som z BA a uz mam na internete vsetky kliniky popozerane a na MUDr Jezovitovu mam dobre referencie od par bab co u nej boli....viem ze dava iba pod sval a neboji sa davat aj vacsie implose...a to by som ja presne chcel:-))
Skor mi islo o to, pozistovat este referencie o inych doktoroch v BA, ako to u nich chodi, ako by to mohli prijat...lebo povedzme si uprimne, nie kazdy je uz u nas na Slovensku tymto veciam nakloneny.
A dalej mi islo este aj o moznost pokecat o tom s niekym kto to uz ma za sebou, pretoze kazdy nazor mi svojim sposobom pomoze v rozhodovani:-))...a preto som sa vlastne rozhodol napisat Vam sem.
Ja mam nejaku svoju predstavu ake by som ich chcel....ale uprimne, vzhladom na moju telesnu schranku niesom si 100% isty ci je realna a preto mi pomoze kazda dobra rada od Vas ktore to uz mate za sebou:-))
Dakujem:-))

tanda

bellinka

ako to, ze ta operovali obaja? ja som sa na to sice zabudla spytat doktora, ale kym ma priatel cakal, tak sa na to spytal sestricky.. ta mu povedala, ze operuje ten, co robi konzultaciu.. so mnou robil konz. Dr. Magdo.. pozerala som fotky v galerke, je tazke podla toho si vybrat, lebo niektore baby maju uz pri 275 obrovske, a niektore co maju 400 sa mi zdaju male.. :) ale ja som na 99% rozhodnuta pre 325...

BarborkaC

ahojte baby boli ste niektora(niektore operovane v BB v nemocnici F.D Roosevelta?Ak ano ake mate skusenosti kolko vas opka stala a u koho presne ste boli.Dakujem

bellinka

Loriblu:
ja ta chapem a neodsudzujem ta takkisto si asi myslim ze by si chcel ist k lekarovi v okoli ba tak si naozaj klikni do google silikonove prsia zozen si mailove adresy ktore ti tam vyhodi na lekarov a napis kazdemu uprimny mail , podla mna to je najlepsi zaciatok :o)))