Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Jaaaj baby:DD
Dnes som si vypchala podprsenku ciapkou a obliekla si koselu.. Bola som zvedava ci ju zapnem alebo budem zvecsa menit satnik.. Zapla som ju ale skoro sme si s priatelom oci vyocili jake kozy som mala. A vedela som ze vetsie by som uz nechcela:DDD

bellinka

LORIBLU:
Ja som bratislavcanka ale bola som na operacii az v kosiciach, a nozaj nelutujem bola som v chirmed.sk..nakukni k nim na stranku :o)

majula36

Loriblu,

čítala som tu tvoj problém a tiež ťa chápem a chápem aj to že chceš vyzerať ako žena.Ale niesom si celkom istá či nájdeš chirurga, ktorý ti urobí zväčšenie prsníkov.Tu nejde o predsudky, ale zober si to z pohľadu lekára, on je plastický chirurg a pochybujem,že by iba tak urobil chlapovi prsia.Nevyznám sa v tom veľmi, ale predtým ako pôjdeš na plastiku nemal by si chodiť najskôr sexuológovi a psychológovi?Videla som o tomto probléme dokument a tam pred takýmto zákrokom dostávala chlap veľké dávky ženských hormónov a pomaly sa začal meniť na ženu-stenšil sa mu hlas,podrástli mu prsia.......možno by si potom nepotreboval ani plastiku.
Neviem či niekde chodíš, ale mal by si fakt navštíviť odborného lekára /zrejme sexuológa/,ktorý by s tebou pracoval a poradil ti.Skúsil si už také niečo?

Loriblu

bellinka: Ak sa mozem opytat, Tebe ich kto robil?

Ako som uz spominal, ja by som chcel tiez okolo 400-450ml alebo resp. co najviac, zalezi kolko sa mi tam bude zmestit.A chcem gulate, vysoky profil a pod sval...tak som zvedavy co mi realita prinesie.

bellinka

Baby tak s mojimi 450ml implan. mam teraz podprsenku tu retro sexi , velkost C som si to dnes pozrela , takze nemam take mega prsia ako by niekto povedal :o)))

bellinka

Mica:
to je pekne ze si udala ze mas dvojky , ale to aku velkost ti urobi 350ml , zavisi aj od
1.mnozstva koze
2.elasticity koze
3.velkosti mliecnej zlaze
4.ci si davas pod sval alebo nie
5.ci si davas slzickove alebo okruhle imp.
6.kolko mas tuku na hrudi
7.jaky mas obvod hrudnika
8. a u mna aj znacka implant. bola dolezita
To nie je take jednoduche povedat ake budes mat potom prsia , a este k tomu velkosti prirodzenych prs sa neda porovnavat s velkostami silikonovych prsnikov , treba si to vsetko velmi dobre nastudovat alebo to konzultovat s lekarom ...!!!

majula36

Ahojte baby,

Vidím, že sa tu vyznáte v tých odborných názvoch.Čo znamená vysoký profil?A keď je 325ml a 350ml, koľko cm to urobí na prsiach?A aké najväčšie prsia sa dajú urobiť zo slabých jednotiek?
Ja som z tých mierok a ml úplne paf....