Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kocky,
chcem sa spytat, baby co boli na OP pred letom pisali tu na fore, ze uzivali wobenzym.Len sa mi nezda , ho uzivat aj pred OP.Kedze mam par dni pred OP, rozmyslam ci si ho kupit alebo nie...Alebo ho uzivat len po OP?A potierat prsia olejom pred OP, aby sa nevytvorili strie asi tiez nie je na skodu, ze?!poradte,dakujem.

1mica1

bellinka
Tak fajn,dakujem.Ja som sa sem rozhodne neprisla hadat,len som chcela poradit aj od Vas.Je mi jasne,ze vsetky ostatne veci musi zhodnotit hlavne lekar...

Arial

Loriblu napíš niektorým chirurgom a uvidiš ich reakcie možno ani ten papier od psychologa nebudeš potrebovať. Tam ide hlavne o tvoju spokojnosť a im o zarobok tak si myslim že Ti bez problemov vyhovie ktorýkoľvek chirurg.

Loriblu

jamimilli: Ja teoreticky nemam problem napisat aj vsetkym doktorom v BA mail....ale islo mi hlavne o osobne skusenosti s jednotlivymi doktormi od bab co uz to maju za sebou.Kazdy nazor a kazda skusenost je pre mna dobra v rozhodovani....dufam ze ma chapes.

Loriblu

bellinka: Dakujem, pozriem sa....a u koho konkretne si bola?
Ja som rozmyslal nad niekym z Bratislavy hlavne kvoli tomu, aby som to mal co najblizsie...lebo neviem si predstavit ten presun napr. z Kosic v tych pociatocnych bolestiach.

Loriblu

majula36: Viem ze je mozne nechat si urobit prsia aj ked som muz...v zahranici je to bezne, len je to skor na chirurgovi ako sa k tomu postavi.V zahranici zije plno transvestitov ktori robia sou a su takzvani "female impersonator" alebo pracuju v erotickom biznise.A nie su to vsetko transexuali co sa citia byt zenami aj vo vnutri a planuju kompletnu premenu na zenu.Vela z nich su napriklad aj gayovia, ktorym je len blizsi zensky svet a radsej sa stylizuju do pozicie zeny....ale to je na dlhsie rozpravanie.
Viem, ze u nas je potrebne mat psychologicky posudok, kde Ti psycholog potvrdi ze si si vedomy zakroku ktory chces podstupit a ake bude mat nasledky pre tvoj zivot,Cize ak presvedcis psychologa, nieje problem operaciu podstupit.Ale zase este na druhej strane treba najst aj doktora, ktory sa k tomu stavia pozitivne...a to je to, co neviem este odhadnut u nasich doktorov.Ale v pripade nutnosti by som este zvazoval obratit sa na niekoho z Ciech, viem ze tam uz bolo dost takychto pripadov operovanych, akurat sa o nich tolko nehovori.

jamimili

Baby tak idem n akonuzltaciu uz 15.12 k Hederovi,posla som aj mail s mojimi fotkai,tak potom ak to bude uz galerke budem vdacna kazdej za nazor a vyhadrenie...cim som tomu bližšie tym viac sa bojím.Inak ozaj ktoreé fajčíte prestali ste s fajčením pred opkou?,