Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Bodynka,
kam ides,kolko ml,pod sval,rez pazuchou?kolko mas pod prsiami a cez prsia.Ja pod 77cm, cez 85sm,vyska 174/56kg.

bodynka

no ja mam uz strie na zadku i stehnach , na prsiach by som nechcela.. tak pojdem len do velkych becok pre istotu.xixi

ska38

Atram, 84nika,
dakujem,Wobenzym kupim po OP.
Bodynka,
strie sa robia,no nie kazdemu.Ako pise 84nika,zalezi od elastickosti koze.Ale idem natierat, len moja koza vela masti a oleja nemusi....potom sa len vytlacam a vytlacam.

84nika

ska38
ja som brala wobenzym az po OP, ale či to ozaj pomáha, tak to neviem, zmeknúť mi rýchlo zmekli síce prsia, opuchy až také nemala, ale modrín o to viac.. teraz po 7. týždňoch mi zmizla posledná modrina, ale mám to tam stále ešte žlté, tak neviem. Ja olejom som začala natierať až po oprácii, to mi lekár poradil, ale keď máš moc suchú pokožku tak skús to natierať aj pred tým, keď ju ale nemávaš suchú, tak by ti nemala koža popraskať.

atram

ska38 - wobenzym sa zacina uzivat cca 4-5 den PO operacii, urcite nie pred, lebo riedi krv. Co sa tyka toho mazania, tak na skodu to urcite nie je.

jamimili

Ska 38 drzim palce inak co by som dala keby som mala aspon take prsia ako ty .-)))....a nevies ako je to s tym fajcenim??...este klok ti ml idu dat??