Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

Loriblu
Vitaj medzi nami! :) som rada,ze ta tu baby tak pekne prijali. Musim ti povedat,ze som tvoj velky fanda a moc moc ti drzkam palce,aby ti to vyslo!! :)
Ja osobne neskutocne zboznujem ludi,ako si ty,ste uzasni! velmi vas chapem,citim s vami a rozumiem vam. som obycajna zena,nemam pre tieto sympatie nejake speci dovody,len jednoducho su mi takyto ludia velmi blizky.takze naozaj ti velmi zelam,aby sa ti to podarilo a hlavne k tvojej spokojnosti! :)
Ja som bola u Minarovjecha,je vyborny,krasne sije,ale je jeden z najdrahsich,ja som platila 3500eur :P u mna myslim dost podcenil moju asimetriu povodnych prs,ale inak je fakt vyborny. ale aj napriek tomu ti ho neodporucam z dvoch dovodov. jeden je ten,ze myslim,ze spominal,ze on okruhle implantaty nedava a druhy dovod je ten,ze on je velky zastanca malych prs. akoby nepocuval priania klientiek.podla neho su velke dvojky. takze asi by si u neho neuspel s poziadavkou 400-450ml.
Bola som aj na konzultacii u dr. Gubu a toho ti vrelo odporucam na konzultaciu. on sa pozera komplexne na postavu a rozumne ti zdovodni preco by boli vhodne take a take ml. mne napr vravel,ze ak si dam privelke,tak mi to opticky skrati driek a teda narusi sa mi asimetria tela. takze na pokec by som k nemu na tvojom mieste urcite sla. i ked neviem aky ma nazor na transsexualitu atd,ale myslim,ze spravny doktor by nemal miesat do prace svoje osobne pocity... mal by sa odborne vyjadrit k poziadavke klienta-pacienta.. ale myslim,ze uz ani na slovensku by nemali mat doktori s tymto problem.
takze snad ti aj moj prispevok trosku pomohol :)

wendy1

ajojte babulky moje :)

1mica1 podla toho co pises,ake miery mas,tak urcite budes mat vysledny kosicek D!! ja mam teraz po opke take miery ako ty teraz pred opkou a ja mam take trojky.takze ty ked si tam das este 350ml tak si myslim,ze stvorky rozhodne mat budes. mas v galerke foto? ak nie,tak ho tam daj,lahsie sa nam bude radit :) mne neskutocne pomohlo toto forum. a aj galerka. aj baby mi radili na zaklade mojej foto,co som tam mala pred opkou. drzim ti palce aby si bola spokojna s vysledkom,ked pojdes na opku! :)

ska urcite si ich pred opkou natieraj!! aj niekolko krat za den! ja som to robila a nemam ziadne strie. a aj po opke si ich natieraj. inak ja som si ich natierala a natieram s Elasti-q. je to krem hlavne pre tehotne,ale mozes aj prsia natierat s tym a nieje mastny! ak tvoja pokozka nemusi moc mastne,tak tento krem je podla mna idealny pre teba :) a myslim,ze wobenzym staci brat po opke. ja ho aj doma mam,ale mne ho doktor zakazal brat,lebo riedi krv a ja mam problemy s tym. ale ludia si ho chvalia.

Loriblu

ska38: Dakujem za info:-))..ja sa natieram telovym mliekom kazdy den, ale aj tak mam jemne strie na stehnach zozadu pod zadkom.Tak preto ma zaujima, ako sa im mozno do buducnosti najlepsie vyvarovat.

ska38

Loriblu,
natierat telovym kremom alebo olejom.Kamoska masti cele telo od svojej 15-ky a nema ani jednu na tele a to ma 30rokov!!!