Loriblu
Vitaj medzi nami! :) som rada,ze ta tu baby tak pekne prijali. Musim ti povedat,ze som tvoj velky fanda a moc moc ti drzkam palce,aby ti to vyslo!! :)
Ja osobne neskutocne zboznujem ludi,ako si ty,ste uzasni! velmi vas chapem,citim s vami a rozumiem vam. som obycajna zena,nemam pre tieto sympatie nejake speci dovody,len jednoducho su mi takyto ludia velmi blizky.takze naozaj ti velmi zelam,aby sa ti to podarilo a hlavne k tvojej spokojnosti! :)
Ja som bola u Minarovjecha,je vyborny,krasne sije,ale je jeden z najdrahsich,ja som platila 3500eur :P u mna myslim dost podcenil moju asimetriu povodnych prs,ale inak je fakt vyborny. ale aj napriek tomu ti ho neodporucam z dvoch dovodov. jeden je ten,ze myslim,ze spominal,ze on okruhle implantaty nedava a druhy dovod je ten,ze on je velky zastanca malych prs. akoby nepocuval priania klientiek.podla neho su velke dvojky. takze asi by si u neho neuspel s poziadavkou 400-450ml.
Bola som aj na konzultacii u dr. Gubu a toho ti vrelo odporucam na konzultaciu. on sa pozera komplexne na postavu a rozumne ti zdovodni preco by boli vhodne take a take ml. mne napr vravel,ze ak si dam privelke,tak mi to opticky skrati driek a teda narusi sa mi asimetria tela. takze na pokec by som k nemu na tvojom mieste urcite sla. i ked neviem aky ma nazor na transsexualitu atd,ale myslim,ze spravny doktor by nemal miesat do prace svoje osobne pocity... mal by sa odborne vyjadrit k poziadavke klienta-pacienta.. ale myslim,ze uz ani na slovensku by nemali mat doktori s tymto problem.
takze snad ti aj moj prispevok trosku pomohol :)