Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

wendi :
citim sa uplne skvelo , nemam uz vobec ziadne bolesti ...cele dni sa niekde flakame s frajerom ,ale najcastejsie sme u neho v robotke tam nic nerobime len davame pozorr na zamestnancov ha ha musim byt medzi ludmi lebo by som sa asi zblaznila ked uz nemam toho mojho krpceka..vcera som prisla domov az o 02hod domov az vtedy som sa unavila:o))) a co ty wendi ???

Loriblu

Wendy1: Dakujem za Tvoj prispevok, velmi mi pomohol, naozaj.....a dakujem aj vsetkym ostatnym babam ktore ma dokazu pochopit...aj ked viem, ze to nie je jednoduche.

bellinka: Dakujem za info....uz som si pozeral ich stranku...len stale by som zaial skusil stastie tu v BA....ak nenajdem nikoho kto by mi tu vyhovoval tak potom budem nad nimi rozmyslat.

wendy1

hej, v stredu to budu presne 4 tyzdne :)

uz sa neviem dockat,kedy nebudem musiet nosti tu speci podprdu :P mne vadi jej material :/

vcera mi videla prska kamoska prvy krat a normalne padla na zadok :D kedze som pred nemal nic,tak to bol pre nu sok a som rada,ze sa jej pacili :) bol to prijemny pocit a vravela ze ten moj rozdiel nieje taky velky,ze to asi ja sa moc pozorujem :D ano asi ano :P som strasne stastna,ze som sa nato dala.. je to nadherny pocit mat prsia :) uvidis,o chvilocku sa aj ty budes tesit z prsicok :)

ska38

Wendy1,
ano blizi,ale ak mam byt uprimna ani si to este neuvedomujem...mozno v stredu,uz idem na predoperacne...
A kolko si uz od OP?pomaly bude mesiac, ze?

wendy1

ska zlatko,ano uz uplne naplno!! :) uz som uplne ok,vsetko robim :) a ty sa tesis,coo?? :) uz sa ti to bliiiiziii!! budem aj na teba moc mysliet! ;)