Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

mihai - a aky rozdiel mas medzi rozmermi pod prsiami a cez prsia? ja viem tak, ze ak je to 10-15cm su to dvojky, 16-20cm su trojky, ... ale mozno nemam spravne info

atram

mihai - a aky rozdiel mas medzi rozmermi pod prsiami a cez prsia? ja viem tak, ze ak je to 10-15cm su to dvojky, 16-20cm su trojky, ... ale mozno nemam spravne info

mihai

baby, asi sa teraz zasmejete, ale ked mam po opke velkost podprsenky 75C, pekne plnu a mnohe modely musim hladat vacsie, teda v D kosicku alebo rovno 80B a tak, aka je to vlastne velkost ? :) to su dvojky? pred opkou som mala nulky a priznam sa, nevyznam sa preto vo velkostiach... dakujem za odpoved ;)

nataliiis

ano ano v piatok mam prečo?teda hadam budem mať.. nooo tak ja si to neplatim:D takže hrda nie som za to na seba,ale tesim presne z toho,že už možno konečne budem spokojna a budem mať sebavedomie aspon nejake. verim že to prispeje k celkovej pohode,aj ked podporu nemamm bohvieaku:(

84nika

nataliiis
drzím palce ;) , a ze v dvadsiatich? Ved si uz dospelá, keby som si ja mohla v dvadsiatich zaplatit prsia, by som bola hrdá na seba.. Uvidís budes spokojná a zdvihne ti to mooooc sebavedomie. :)

nataliiis

takže baby, v piatok idem na to držte palce!!!!!!!!!!!!!!! hoci ma od toho odhovaraju lebo mam len v januari 20,ale už je neskoro to meniť,lebo už sa na to asi privelmi tesim.hadam to vyjde!

bellinka

wendi :
praveze za nim nechodim nech neni rozladeny potom a ja tiez by som to asi tazko vydrzala odchadzat od neho stale ...uz nech som fit nech ho mozem mat lebo sa citim uz ako krkavcia matka , tiez mi je z toho nanic a tiez som si vcera prvykrat po dlhooom case vypila ako ty :O)))))))))

wendy1

ty si neznicitelna :DD ;)

no ja som tiez vcera prisla domov az po pol tretej rano :D sme boli u kamosky na vinku :) konecne sme zrelaxovali a boli mimo domu. mali sme tazke tri tyzdne :P
tak sme si zasluzili vybehnut von :)

no ja tiez super. prska nebolia,len niekedy zabolia,ale vzdy inde. ale len chvilocku. su ale dake precitlivele na povrchu. neviem co to ma byt. a ten lavy dvorec si stale necitim. a doktor vravel,ze do mesiaca by sa to malo upravit a nic :/ snad neostane necitlivy navzdy :( ale inak v pohodke. akurat obaja synovia zacinaju mat znova sopliky,tak snad to nevypukne zas do toho,co sme tu mali nedavno,lebo ma slak trafi asi :P sak to nieje normalne,aby sme boli vkuse chori! ja uz len kaslem. chodis za drobcom kazdy den?