Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninuska13

Ahojte kocky.Ja mam opku 12.1.2009 u doktora Cervena.Idem do 275ml,anatomicke, pod sval,ale este stale zvazujem,ci neist do 300ml.Kedze sa mi cas krati,mam trosku stres.Stale tu pisete o neakej galerke,kde mozem kuknut fotky a zaroven poslat moje.Prosim Vas,poslite mi link.Rada by som kukla Vase prsicka a nechala si od Vas poradit,co s tou mojou velkostou.Dakujem a cakam na Vasu odpoved a prosim Vas,poslite mi link na tu Vasu galerku.

BarbieOne1

mihai

no snad nebudem..:-)) ale tak ked si to tak zoberiem, bola som presvdecena, ze si dam 275ml. a po tolkych odporucaniach bab co uz maju new prsicka som sa rozhodla pre 295ml, tak myslim, ze budem hodne spokojna s vysledkom:-))))

BarbieOne1

mihai

To budu podla vsetkeho 3jky. kazda podprda ma iny efekt a velkost zositia, niekotre "cinske" uplne ine velkosti co sa tyka aj obvodu.. najlepsie urobis ked pojdes do nejakeho fest kvalitneho obchodu a tam poskusas.
Ak si tak urobila, tak potom to budu podla mna 3:-)

mihai

Barbie, nebudes lutovat. ja by som si bola dala vacsie, keby sa mi zmestili. tieto mi tam vraj ledva napchali... nie su male, su aj pekne, ale keby boli vacsie neurazim sa :) s jedlom rastie chut. po odpuchnuti a usadeni su mensie teda znacne nez co som si myslela ze budem mat prve dni po opke. takze daj si vacsie.

BarbieOne1

Inak moja dilema koly velkosti je ukoncena:-)))
Idem do vacsich cize 295ml. Dufam, ze to nebude moc a nebudem lutovat casom:-)))

mihai

ahoj atram. pod mam 75, cez 91. uuuplne chuducky hrudnik bez tuku, teraz tam len tie prsia uz "svietia". ale ze kolkatky su, znie to vtipne, ale vazne neviem. proste som sa lekara nepytala, pri tom vsetkom ma to nikdy nenapadlo :) mam 320 ml anatomy pod svalom. takze co je 75C resp D na takej postave :)

BarbieOne1

mihai

kolko si si dala ml?:-) a kolko mas po opke?
je mozne, ze sa ti este poriadne neusadili a trosku sa to sformuje..

jamimili

Bbay tak ktore fajcite-prosim napiste mi ci ste pred Opkou prestali.-((..inak ja by som chcela tak 85B--teraz ma 70AA-kuk do galerky...