Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

nataliiis

tak teraz neviem, ci si ides vyberat velkost, alebo uz mas vybrate a ides na opku....?

ja no ani poriadne sama neviem ake som mala predtym ale asi bud nulky, alebo polky:-)

nataliiis

ja ešte nemam, ja len v piatok idem:) ale tak ja nemam nič tam..:D nosim 70A podprdy,ale aj 65A by mi pasovali kludne. ja mam asi tak 42kg,proste som maximalne chuda,takže si myslim,že to aj stačí na mna..vždy to bude lepšie ako teraz:)kebyže nie som taka utla, tak by som si aj viac dala asi

nataliiis

no konečne sa tu ozyvate baby,čo si davate alebo ste si dali menšie ako 300ml,lebo som už mala komplex z tych samych 350 alebo až 450 pri mojich 250:)ale tu galerku by som si rada pozrela aj ja...:)

BarbieOne1

nataliiis

ja som dlho zvazovala ci 275, alebo 295ml. ale tak rozhodla som sa pre tu druhu moznost..

ty mas 250ml? si spokojna? z akeho zakladu si isla? a aky vysledok ti to spravilo?

BarbieOne1

ninuska13

posli svoje fotky prsnikov pred operaciou ,nemusis tam davat hlavu na mail LIVKE : e.uhrinova@gmail.com, napis jej svoj nick pod ktorym tu vystupujes a ona ti posle stranku na ktorej mame fotky a heslo pod ktorym sa budes prihlasovat :o)))

kolko merias a kolko mas obvod pod prsickami?

nataliiis

no konečne sa tu ozyvate baby,čo si davate alebo ste si dali menšie ako 300ml,lebo som už mala komplex z tych samych 350 alebo až 450 pri mojich 250:)ale tu galerku by som si rada pozrela aj ja...:)