Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

nechapem prečo mi to tu odošle stokrat:D ja si davam 250. doktorka uvažovala aj o 275ml,ale že mne stači aj 250..ved ked tak vymenim raz:DDD ja mam 19,teda v januari 20.

nataliiis

nechapem prečo mi to tu odošle stokrat:D ja si davam 250. doktorka uvažovala aj o 275ml,ale že mne stači aj 250..ved ked tak vymenim raz:DDD ja mam 19,teda v januari 20.

nataliiis

nataliiis

no ja už v piatok idem na operaciu..teda ak vsetko vyjde ako ma:)
noo tak ja mam tiež asi take polky:DD
mne ani nevadi,ked si to niekto vsimne, hlavne nech je to pekne...:)
a kolko mate rokov ? lebo mna každy odhovara kvôli veku:(

nataliiis

BarbieOne1

normalne ma zacinaju chytat klepy, ze moje new budu moc velke.. baby nieje tu nejaka co si davala okolo 300ml a vyska nad 170cm?

ja neviem ci su normalne taketo stavy.. bodaj by uz presli:-))))

nataliiis

84nika

nataliiis
ja mám 225ml,+ som mala už nejaký ten základ a vážim 45 kg, no musím ti povedať že všetci si to na mne všimli, nosila som 75A a teraz 75B alebo 70C ale športovú podprsenku mám teraz 70D.. hehe