Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

a este daco. ked clovek takto refreshuje dokola, nove prispevky sa nezobrazuju.a tak refreshuje dokola a stavim sa ze si ma, nataliiis, este epreto necitala :))) smejem sa.

nataliiis

nechapem prečo mi to tu odošle stokrat:D ja si davam 250. doktorka uvažovala aj o 275ml,ale že mne stači aj 250..ved ked tak vymenim raz:DDD ja mam 19,teda v januari 20.

mihai

nataliiis,
neviem ci som to nevysvetlila ako hotentot, pardon :) proste aj mne sa stalo ze ked so odosala prispevok, refreshla som stranku a on sa mi odoslal znova... preto to vravim. snad uz so to uviedla tak aby sa tomu dalo rozumiet ;)

mihai

nataliiis
podla mna po odoslani prispevku refreshujes stranku aby si videla co pribudlo. preto sa to odosiela dokola. skus vyjst po odoslani na zozna tem alebo hocaku stranku a vratit sa. lebo fakt to tu dost spamujes :) !

dadus35
tak to mam asi take ako ty prska? slabsie trojky? ako fakt mi je blbe sa to takto pytat ale co, ked clovek zije bez prs a zrazu ich ma, nemusi vediet hned ze ake maju "cislovanie" hihi. ake si mala pred tym? mala si nejaky zaklad? lebo podla toho ci pises mi vazne pripada ze mam take nejake ako ty.
aj by som sem poslala foto do galerky. lenze neviem preco, ked ich odfotim, na foto vyzeraju akoby medzi nimi bola taka velka vzdialenost. a to nie je. tak neviem co s tym. akokolvek fotim zle to vyzera, pritom azivo som na ne pysna a neskutocne sa mi pacia. takze tak :(

nataliiis

nechapem prečo mi to tu odošle stokrat:D ja si davam 250. doktorka uvažovala aj o 275ml,ale že mne stači aj 250..ved ked tak vymenim raz:DDD ja mam 19,teda v januari 20.

nataliiis

nataliiis

dadus35

BarbieOne1

ja mám 177cm a mám 320ml.Oproti tým ,,šupkám,,čo som mala je to krása.A už sa nad tým netráp.Silikóny aj keď sú menšie sú pekne tvarované a plné.Podľa tých výpočtov atram mám slabšie trojky - podprdu 75C, niekedy aj D závisí od strihu.
Ty si o niečo nižšia tak ich budeš mať asi podobné.Ja mám anatomy vysoký profil.