Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sima3

Loriblu

0910111669 je cisielko na recepciu do IEM, ak tam zavolas a vypytas si priamo cislo na jezovitu mali by ti ho dat :)

Loriblu

Baby...a nieje tu ziadna z Vas ktora bolu u Mudr.Jezovitovej?Nemate niekto nahodou na nu kontakt na jej nove posobisko?Vraj je v IEM v Pezinku, ale stranka im este poriadne nefunguje a stratil som na nu kontakt.A mal som na nu aj tak mail aj telefon este do Estheticu.

A rozhodol som sa, ze skusim napisat mail Gubovi, Hederovi a Fabrymu...len musim to este vymysliet ako im to napisat, aby neodpadli ked to budu citat:-))....a snad aby dokazali pochopit ze co chcem a hlavne preco to chcem a ze mi na tom naozaj zalezi.

dadus35

BarbieOne1

plné dvojky budeš mať určite. Už som tu písala že s 320ml mám velkosť podprdy 75C,také slabšie trojky.

dadus35

mihai

a aká si vysoká a koľko vážiš?Aj ja som mala cez prsia keď som sa merala po opke 91cm a teraz som sa merala a mám 92cm.neviem či je to možné, ale možno som sa prvý krát zle merala,ale 1cm hore dole.

dadus35

Mihai

aj ja som bola z toho číslovania najskôr vedľa.
Aj ja by som dala fotky do galérky,ale som si od doktora ani nevypýtala, lebo mal dovolenku.Musím mu zavolať nech mi pošle pred opkou, po opke si odfotím.
Inak aj ja mám prsia od seba, ale už keď som mala slabé jednotky tak som mala medzi nimi dosť medzeru.

84nika

BarbieOne1 - ale nie, uvidís ze po opke tak si zviknes na prska, ze sa ti budú zdat aj malé. K tvojej výške su akurát!

dadus35

Barbie,
myslela som tým,že ty si o niečo nižšia a budeš mať skoro takú velkosť implošov ako ja, tak si myslím že ich budeš mať akurátne.

bellinka

Wendi:
dnes som bola za krpcom a uz som ho zvladla zdvihnut aj som ho ponosila trosku po rukach ale nesmel sa vrtiet a samozrejme som dlho nevydrzala lebo vazi 13kg...:o)))