Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kocky,
ej ale ste sa pekne rozpisali.
Dnes mi volali z Novamedu, ci mi mozu posunut OP na pondelok 21.12,tak som suhlasila.O den skor!

Wendy1,
OP za tyzden a dilemu mam aj ja,350 alebo mensie?!?!?!?hadam zostanem na 350ml.Viem ze Ketrin 11,ma 350ml, pod prsiami mala len 69 cm, ja mam 77cm a cez 85cm.Hadam to bude vyzerat prirodzene!!!

Loriblu,
drzim palce!Neboj sa ,normalny clovek ta pochopi.A ak by niekto mal nejake vyhrady, zatvor dvere a kasli na nich a chod zaklepat k druhym dveram...Nedaj sa odradit a spln si sen!

wendy1

xixi bellinka,ty zasa nespis :D ;) sak ani ja :P
no super,uz v piatok budes mat zlaticko doma :) ja ta obdivujem,ja by som nedokazala byt tolko bez deti. pre mna bol problem aj ten jeden den v nemocke,ale tak mala som bolesti,tak som to aj preto asi zvladla a proste ina moznost nebola,24hodin som tam musela byt. no ja nemam ziadneho takeho cloveka,komu by som v pohode zverila deti,tak ako ty svojmu ockovi. :/

bellinka

Wendi :
ano strasne mi to spravilo radost, a v piatok si teda berieme krpca naspetdomov lebo uz sa idem zblaznit od toho ze mi je smutno a uz sa nudim jak pes :o)))

wendy1

loriblu,preco si rozhodnuty pre Jezovitovu? paci sa ti jej praca ci preto,ze si s nou uz v pisomnom kontakte bol? ja ked som si zhanala info o doktoroch,tak myslim,ze je dost oblubena a baby ju chvalili. tak mozno je ona spravna volba. :) neviem,ja s nou nemam skusenost.
a to,ze si sa volakedy zle citil v obchodoch a tak to chapem,zial ludia vedia byt velmi kruti :( a to je smutne. nemaju pravo ta odsudzovat. to ako keby im niekto vycital heterosexualitu. pre mna je to nepochopitelne,ak sa k tomu niekto stavia velmi negativne a s odporom,ale tak sme rozni. no fajn,ze to ty vies predychat ;)

Loriblu

marjanka: dakujem Ti velmi pekne:-))

wendy: dakujem za podporu...si velmi mila:-))....a jasne, dam Ti vediet neboj....ale ako prva volba je u mna zatial Jezovitova...uvidim ako to dopadne, mam trosku stres z toho prveho kontaktu z lekarom...predsa len som v trochu inej pozicii ako Vy normalne baby.Ale ak prvy kontakt prebehne v pohode, tak to zo mna urcite opadne...poznam sa...tak je to u mna zo vsetkym:-))....keby si videla ako som si este pred par rokmi kupoval oblecenie alebo topanky...ako som sa hanbil.....a dnes uz to beriem uplne normalne.Je to hlavne o tom ako si to zrovnas v hlave....a ja dufam ze aj toto sa mi podari nejak preklenut a ze ma to zase o nieco posunie vpred na ceste k vysnivanemu vyzoru:-))

wendy1

barbieOne1
neboj,super,ze ides do 295ml! inak fakt to nieje velky rozdiel medzi 275 a 295. takze nemaj klepy ;) a je to normalne a cim sa to bude blizit viac,tym budes mat mozno väcsiu dilemu. ja som to tak tiez mala. mam 350ml a keby mi doktor na sale povedal,ze predsa by boli lepsie 305ml,tak asi by som z toho chaozu,co som mala v hlave,suhlasila,nech mi da tie mensie. a viem,ze teraz by som lutovala. som velmi spokojna s velkostou a druhy krat by som sla znova do 350! :)nieje to ani malo a ani vela. a rozhodla som sa LEN vdaka radam bab z tohto fora!! :) takze im patri velke DAKUJEM!! :)

wendy1

loriblu napis im to strucne,ze chces to a to a ci by to boli schopni urobit,nemusis vypisovat podla mna svoje vysvetlenia. su to doktori- plasticki chirurgovia,nie psychologovia. mali by sa vyjadrit odborne k tomu,ci do toho pojdu. napis im tam,ze dovody preco si sa tak rozhodol im povies osobne.. nemusi zas kazdy poznat tvoj osud do detailov. nech to vie len ten,ktory to bude robit. ;) a daj vediet ako sa k tomu ktory doktor postavil.. joj drzim ti moc palce,aby si takeho nasiel. ja osobne si ale myslim,ze budu ochotni vsetci do toho ist.ved je to len dalsia z desiatok operacii a dostanu zato eurase,tak preco by nesli,no nie? :D

wendy1

jamimili
ked som bola na poslednej konzultacii pred opkou doktor mi daval podpisovat taky papier,kde bolo vsetko vysvetlene ohladne narkozy,rizik atd atd. a bolo tam aj napisane,ze ak fajcite,v den operacie nefajcite. takze nemusis prestat fajcit i ked na skodu by to isto nebolo,ale miminalne obmedz.

wendy1

baby prosiiiim napiste mi,kedy vam doktori dovolili spat na boku!! ja uz to dlho nevydrzim spat na chrbte :P
a este sa chcem spytat,ze kedy ste si zacali kupovat podprdy? ja som mesiac po opke a mam pocit,ze s nimi nepohnem. nechcem si ich tlacit nasilu k sebe,alebo hore,ale ked si budem davat normalnu podprdu,tak isto mi ich posunie hore a k sebe.su este strasne tvrde a nepoddajne.

bellinka,bol to uzasny pocit,ze? :) mat maleho na rukach :) takze 17.12. ho mas uz nastalo doma??