Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ska a mozno nepride ten stres! ja som dostala strach,ked som prisla noc predtym do nemocky na izbu,ale o chvilu opadol. a rano ako som vstala,cakala som,ze budem mat tlak 3000/2500 :D zo strachu,ale nic. bola som uplne pokojna,kludna a strasne som sa tesila. az na operacnom stole som sa zacala klepat :D ale to asi preto,ze som v zivote nebola v narkoze. na operacke som sice bola,ked som rodila dvojicky,ale to bolo len v lokalke. to je ine.
neboj,budeme cely cas s tebou v mysli,tak spolu zabojujeme a zvladneme to!! ;) a vies aj presny cas operacie? mas to naplanovane?

wendy1

bellinka myslim,ze mihai ci ktora to tu pisala,ze nikdy jej prska nevyzeraju na fotke tak,ako v reale. aj mne sa to zda. ked si ich odfotim,su uplne ine ako v skutocnosti. takze ak aj dam foto do galerky,podla mna nebudete mat presnu predstavu,ako vyzeraju. a hlavne ked ich fotim z boku,vyznie to,ze su uplne malinke.

ska38

Wendy1,
uz mesiac zaplatene a objednane, ale ze ich dodavaju aj 4 dni pred OP...no len som spominala, ze 350ml stale riesim...Trosku som zaneprazdnena, tak ani nie je cas stresovat...Ale v nedelu ten velky stres na mna na beton pride!

Bellinka,
to s tou svagrinou si spominam...Kasli na nu, len ti zavidi, ze mas na to!!!Moja svagrina,ma podporuje.Caka ako budem vyzerat, potom da mozno aj ona,len aby uz zacala setrit...

wendy1

xixi belli,to je dobre s tym tvojim otcom ;) tes sa,ze je taky super! ja uz otca nemam a ani moj muz :( a babky ...no comment

aj ja si stale okukavam prska :) i ked je tam ten rozdiel,nevadi,velmi sa tesim,ze ich mam.
a na svagrinu kasli :P ja to nechapem,su to tvoje prska,tvoj zivot,tvoje telo... preco to vobec riesi??! :P ked je proti tomu,nech si to ona nikdy neda spravit,ale co ju potom,ze si na to sla ty... ja uz tento svet nechapem. kazdy sa stara do druhych a pritom mali by riesit v prvom rade seba,nech su spravni a spravodlivi a stastni,no nie?

bellinka

Wendi :
inac s priatelom sme sa dohodli ze budeme prsicka kazdy tyzden fotit aby sme to mali zdokumentovane aby som sa na stare kolena mala na com smiat a aby sme videli ako sa budu vyvijat po op prsicka :o)))

bellinka

ska :
neboj ked sa ti meni datum op , aj tak budeme na teba mysliet a drzat palceky aby vsetko dobre dopadlo:o))) bude to brnkacka , mam 12.den po op a uz vsetkym hovorim ze to nebolo nic strasne to cele prekonat :o)) takze neboj sa , hlavne musis byt ty silna

bellinka

wendi :
ani ja by som neverila per rokov dozadu ze sa moj otec dokaze postarat o dieta a vies co mi dnes priatelkou oznamil (ma 49rokov) ze si mame s frajerom spravit dalsie dieta lebo by si ho najradsej nechali ..ha ha som povedala v ziadnom pripade , ked su taki hrdinovia nech si spravia svoje ..viem viem netyka sa to prsicok ale musela som towenduske napisat ha ha ..
No a dnes som si tak zas okukavala prsicka nove a su super velke sa tesim :o))
Inak svagrina bola proti pred op a si predstavte este stale ju to nepreslo a odvtedy je nasa komunikacia na bode mrazu ha ha kaslem nanu :o)))

wendy1

ska zlatko,tak super! o den skor budes prsnatka :))
nemaj dilemu!! bude to super! ty si vyssia,tak na tebe to bude prirodzenejsie. ja by som mensie nechcela a to som krpec ;) moje asi este nemaju konecny tvar,ale tak dufam,ze sa o moc uz nezmensia :)
sranda je ale,ze ked si lahnem,tak len ja :D prska si stoja nadalej :DD volakedy ked som si lahla,tak mi bolo vidiet kazde jedno rebro :/ teraz su tak krasne kopceky :D :))) no nadhera!
a ty mas sancu to este zmenit? myslim velkost. nemas uz 350tky objednane a zaplatene??