Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

mne sa tiez take pacili aj pacia, ale mi to mame uz obkukane a vieme do coho ideme.. taky laik by urcite netypoval nazivo, ze tie prska su prave.. si myslim..
( mne by to bolo jedno co si kto mysli, ale predsa ked sa to tak vezme:-))

tu to nieje az tak vidiet, ale idem najst jednu babu na omladzeni, na nej je strasne vidiet, ze su umele..

mihai

ten link konkretnej fotky mi to nejak zredukovalo na link stranky :( ale ved ju asi poznate, a ak nie, preklikajte si :)

mihai

ihla,
to ma mrzi :) a opakujem, snad som sa ziadnej z vas nedotkla co mate gulate. len ponukam aj svoj pohlad na vec, lebo sa mi zda, ze aj ked toto forum sledujem uz par mesiacov, este sa tu tato tema az tak nepreberala... kazda sa rozhodnite podla svojho vkusu :) mne vsak uz zdravy sedliacky rozum vravi ze pologula nie je prsnik a na chudej zene uz vobec. na inych boli doooost sexy gulate, lebo ich mali aksi pekne obrastene a este ked napr. sval ich hore primackne, su v prirodzenom tvare.
pokusim sa sem hodit link "pre ilustraciu" :)

84nika

Barbie
ako aj mihai spomínala, ze ked si dás tricko s výstrihom, tak hore to más vyplnené viac s gulatými, ja som chudá a mám pod zlazou a ked si zdivhnem ruky tak je to este stále troch umelé a také výrazné, a neviem ako by som vyzerala keby mala gulaté, hlavne ja pod zlazou. Pod svalom mozno by mal aj iný tvar. A co sa týka bradavky, tak rovnako ti zdvihne aj okrúhly aj anat., kedze ja som predtým mala viac dole a aj teraz... Nie si náhodou na omlazeni.cz? Mám tam foto, tak kukni..

mihai

neboj sa, budes mat plny vzhlad az az :)a ked si ich "podvihnes" v dobrej podprde, dost sa to blizi tym gulatym vo vystrihoch.