Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lanvinka

dadus35:
ano, som po opke 3 tyzdne... uz sme tu prehodili spolu zopar slov :-) A tiez som skor nemala ani odvahu ani peniaze. Vlastne peniaze som nemala ani teraz, zobrala som si uver. :-)

mihai

84nika,
az teraz som sa dostala k tomu pozriet si tvoje foto na omlazeni.cz. musim ti povedat ze wow, tvoje prska vyzeraju na tych fotkach ukazkovo, jeden z najkrajsich dekoltov co som videla ! :) nechcem aby to vyznelo hlupo, ale skoda ze si tam nedala aj fotku bez podprdy ;)

dadus35

Caute baby,

píšete tu o type implošov.Ja mám anatomy a dnes som si kúpila pulover s hlbokým výstrihom, poviem vám že prvý krát v živote mám pekný výstrih.Dcéra prišla zo školy keď som si ho skúšala a že mami vauuuuu ty máš krásne prsia.Teším sa.

bratislava ja mám polroka po opke, ty sa eštelen chystáš?

lanvinka tak sa teším, že sme tu aj staršia generácia zastúpená.Škoda že som na také niečo nemala skôr, ani odvahu, ani peniaze.ty si bola na opke?
nestíham to tu nejako čítať, je nás tu už dosť veľa.
aj doma mám toho dosť tak len odbieham sem tam čítať.

BarbieOne1

myslim tym jej prvu velkost..

ked kliknete aj na necely link, vyhodi to celu stranku a obrazky, ktore som chcela..

mihai

a ja som rada ked tie moje vyzeraju ze su umele, lebo su az pripekne a pripevne na to, aby boli skutocné ;) mam taky dobry pocit ze je to aj troska vidno na nich, ze aha, mala som na to odvahu aj peniaze a teraz som spokojna a sebavedoma. no a co ked je to vidno ;) nemysli si, ze ked si nedas gulate, tak s anatomami budes ako od matky prirody ked nemas zaklad, bude to zrejme troska vidno :)))